Podivljali testosteroni holivudski - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Podivljali testosteroni holivudski

Podivljali testosteroni holivudski

Tom Hanks ima frku s osiguranjem, Burt Reynolds ponovo na nogometnom terenu, John C. Reilly napustio Trierov set zbog uspavanog magarca, a Nick Stahl je grešan…

29.04.2004 0 komentara

Podivljali testosteroni holivudski

Tom Hanks imati će glavnu ulogu u adaptaciji romana Richarda Russoa 'The Risk Pool, koju će napisati i režirati Lawrence Kasdan ('Tjelohranitelj'). Film prati životnu priču čovjeka koji mora odgajati svog sina nakon što mu bivša žena doživi živčani slom. Hanks će imati ulogu oca, šarmantnog sitnog lopova i kockara koji upoznaje svog sina s mračnim svijetom barova i kockarnica. Božična tematika ima premijeru, pogađate, krajem studenoga.

Burt Reynolds priključiti će se ekipi koja snima remake njegovog filma iz 1974. godine, 'The Longest Yard'. Glavne uloge u filmu imati će Adam Sandler i Chris Rock, a Reynolds će glumiti trenera tima zatvorenika koji se u utakmici suprotstavlja timu zatvorskih čuvara. Već smo pisali o radnji, originalnom filmu i podjeli ostalih uloga.

Evo i nekoliko zanimljivosti vezanih uz taj film:
*Reynolds je bio prava zvijezda američkog nogometa na rodnoj mu Floridi, a glumi se posvetio nakon dvije sezone igranja, zbog ozljede koljena 1955.
*Remake 'Yarda' u planu je još od prošle godine, na početku Sandler nije htio glumiti, ali se predomislio nakon što je pročitao scenarij.
*Upušenko Snoop Dogg trebao je imati jednu od bitnijih sporednih uloga, ali više se njegovo ime ne spominje uz ovaj projekt, objavio je Variety.

Izgleda da na setu novog filma kontroverznog redatelja Larsa Von Triera ima pokoji glumac manje. Comingsoon je prenio vijest da je John C. Reilly iz protesta napustio snimanje 'Manderlaya', drugog nastavka Trierove trilogije 'USA -- Land of Opportunities'.

Razlog zbog kojeg je Reilly 'odšetao' je njegova ljubav prema životinjama. Naime, jedan stari magarac je trebao biti uspavan za potrebe snimanja. Iako je cijeli taj proces trebao biti stručno izveden pod nadzorom veterinara (kako si ne bi na leđa navalili bijes jedne od 700 tisuća američkih udruga za zaštitu životinja) Reillyu se nije svidjela ideja pa je otišao. Šuška se da će ga zamijeniti Hrvat, Željko Ivanek koji je glumio i u prvom dijelu trilogije, u 'Dogvilleu'.

I kao posljednji, ali ne i najmanje važan… Nick Stahl! On je dobio čak dvije uloge u 'Sin Cityu' kojeg zajedničkim snagama režiraju Robert Rodriguez i Frank Miller. Glumiti će Juniora i Yellow Bastarda, kako kaže The Hollywood Reporter.

'Sin City', o kojem smo također pisali, sastoji se od tri isprepletene priče u kojima se susrećemo sa mračni likovima koji svi žive u korumpiranom gradu. Film se prema stripovima Franka Millera snima u Austinu, u Texasu. Ostali glumci vezani uz ovaj projekt su Bruce Willis, Mickey Rourke, Jaime King, Jessica Alba, Elijah Wood i Brittany Murphy.

Komentari

Nema komentara.