Živo je na hollywoodskoj burzi rada - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Živo je na hollywoodskoj burzi rada

Živo je na hollywoodskoj burzi rada

Jolie je Lara 3, najljepša dosad, Tom Hanks je Mamma Mia!!! Ron Howard zapošljava kćer, Del Toro u Čileu, a Pacino u 'Oceanovih 13'.

p.h. 25.04.2006 0 komentara

Živo je na hollywoodskoj burzi rada

Čim rodi Angelina Jolie će zaigrati u 'Tomb Raideru 3', javlja britanski The Daily Express. Autor video igre i lika Lare Croft, Ian Livingstone izjavio je kako je Angelina već pristala na ulogu, a,različiti izvori javljaju kako je upravo počela pripreme za rješavanje 'trudničke košuljice'. 'Lara 3 će izgledati bolje no ikad', najavljuju čelnici Paramounta. Iako su zadnja dva nastavka Tomb Raidera bila dosta loše primljena od strane filmske kritike, zarada koju donose je neprijeporna (274 mil. $ za jedinicu i 156 mil. $ za dvojku), a i nova igra 'Tomb Raider: Legend', koja je nedavno izašla, prodaje se u rekordnom roku i broju.

Tom Hanks i njegov partner iz Playtonea nedavno su se našli na kavi s Bennyem Anderssonom i Bjornom Ulvaeusom!!? Razlog: Hanks je veliki fan Abbe i za 2007. priprema filmsko uprizorenje megapopularnog mjuzikla Catherine Johnson 'Mamma Mia!'. Radnja se vrti oko buduće mladenke koju je majka, posrnula hipijevka, odgajala na grčkom otoku, ali nikad joj nije otkrila tko joj je otac. Djevojka pronalazi tri potencijalna oca i poziva ih na vjenčanje, a sve rezultira konfliktom neslućenih proporcija. Hanks je iskamčio filmska prava za 22 songa švedske pop grupe među kojima su 'Dancing Queen', 'Take a Chance On Me' i 'The Winner Takes It All'. Universal će navodno financirati i distribuirati projekt, a glumci su zasad nepoznanica.

Meksički kralj horora Guillermo Del Toro čiji se 'Pan's Labyrinth' spominje kao jedan od canneskih favorita upravo je svoje prste umočio u čileanski horor projekt 'The Call Of the Sea'. Priča se gradi oko morske biologinje koja pronalazi vezu između svoje obitelji i misterioznog duha koji progoni duše ribara. Leonor Varela ('Blade 2') će zaigrati biologinju, a ostatak casta još nije objavljen.

Kad smo već kod canneskih akvizicija, spomenimo da ni Ron Howard neće dugo besposličariti nakon 'Da Vinci Codea'. U pripremi je drama 'The Look Of Real' koja prati pojedinosti oko suđenja grupi mladih žena iz tekstilne industrije. Scenarij piše Winnie Holzman (sjećate se tv serije 'My So Called Life'?), a šuška se da bi naslovnu ulogu Ron mogao povjeriti svojoj kćeri Bryce Dallas Howard ('Zaselak').

I za kraj, svježa glasina s Varietya. Najavljivali smo Angelinu u 'Oceanovih 13', pa je bilo riječi o Mr. Baronu Coenu u istom filmu. Prema zadnjim saznanjima u sljedećem nastavku Soderberghove sage sigurno će zaigrati Al Pacino. Glumac je prihvatio ulogu Williea Banksa, vlasnika kazina na koji se Oceanova banda okomljuje, pa će se uskoro pridružiti razigranoj ekipi.

Komentari

Nema komentara.