Nova Jackie Brown bez Tarantina - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nova Jackie Brown bez Tarantina

Nova Jackie Brown bez Tarantina

Sprema se prequel 'Jackie Brown' s istim likovima, ali bez Tarantina u ulozi scenarista ili redatelja!

s.p. 25.05.2010 0 komentara

Nova Jackie Brown bez Tarantina

Evo konačno jednog prequela za Tarantinov film, no bez Tarantina kao autora! Njegov krimić 'Jackie Brown' rađen je prema romanu Elmorea Leonarda 'Rum Punch' koji ima i svoju prequel knjigu - 'The Switch'. Scenarist i redatelj planira prema toj knjizi snimiti istoimeni film, a navodno je i Tarantino dao svoj blagoslov, iako neće sudjelovati u projektu.

Priča 'The Switcha' objašnjava kako su Ordell Robbie i Louis Gara (Samuel L. Jackson i Robert De Niro u Tarantinovom filmu!) postali prijatelji u zatvoru. Nakon izlaska s robije, dečki otimaju ženu biznismena i traže veliku otkupninu. Problem je da biznismen uopće ne želi svoju suprugu natrag, pa se Ordell i Louis udružuju sa ženom i planiraju osvetu...

Za ove uloge trebat će potražiti mlađe verzije De Nira i Jacksona, a najveći problem bit će naći adekvatnu zamjenu za Tarantina. Elmore Leonard bit će izvršni producent, a na produkciji će raditi Michael Siegel koji je prema Leonardovim likovima producirao film 'Sve je cool'. Film će se snimati u Detroitu, a produkcija počinje u ljeto ili jesen 2011.

Komentari

Nema komentara.