Ekskluzivno! Tarantinovi 'Gadovi' - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ekskluzivno! Tarantinovi 'Gadovi'

Ekskluzivno! Tarantinovi 'Gadovi'

Filmski.net vam iz Cannesa prenosi pozdrav od Quentina Tarantina i donosi ekskluzivni, još neviđeni isječak iz 'Inglorious Basterdsa'.

z.m. 20.05.2009 0 komentara

Ekskluzivno! Tarantinovi 'Gadovi'

Svjetska premijera 'Inglorious Basterdsa', novog i dugoočekivanog filma Quentina Tarantina održala se 20. travnja u 20 sati na filmskom festivalu u Cannesu. U isto to vrijeme, samo za vaše oči i uši, Filmski.net i Blitz film&video omogućili su vam da zavirite u još neviđeni isječak iz filma. O čemu se u njemu radi, najbolje će vam objasniti sam redatelj:


Isječak iz 'Inglorious Basterds' i Tarantinov komentar

O ovome filmu počelo se šuškati još 2003., a već su tada uzbuđeni novinari opisivali film kao Tarantinovu verziju 'Dvanaestorice žigosanih'. Priča se ukratko vrti oko američkog časnika (glumi ga Brad Pitt), koji tijekom Drugog svjetskog rata okuplja diverzantsku jedinicu sastavljenu od američkih židova. Oni 'operiraju' na području okupirane Francuske i razvaljuju naciste gdje god stignu i čime god stignu. Ostatak ekipe čine Mike Myers, Samuel L. Jackson, Diane KrugerTill Schweiger.

Više o filmu moći ćete čitati kroz koji dan u našem drugom reportu iz Cannesa, a vidjeti ćete ga krajem kolovoza, kad stiže u svjetska i hrvatska kina.

Komentari

Nema komentara.