Nova knjiga Sumrak sage! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nova knjiga Sumrak sage!

Nova knjiga Sumrak sage!

Za dva mjeseca izlazi knjiga koja će se baviti kratkim vampirskim životom Bree Tanner! Tko želi neka je kupi, ali online je - džabe!

s.p. 31.03.2010 0 komentara

Nova knjiga Sumrak sage!

Stephenie Meyer objavila je na svojoj službenoj stranici da nastavlja s objavljivanjim knjiga iz serijala 'Sumrak'! Sljedeće djelo zove se 'The Short Second Life of Bree Tanner' i, bit će dostupno tijekom lipnja online, i to - besplatno. Priča o kratkom životu Bree Tanner bit će kraća od romana, odnosno izići će kao knjiga od 192 stranice, a svaki dolar od prodanog primjerka prvog izdanja u Americi ići će Crvenom križu u svrhu pomoći Haitiju i Čileu.

Čitatelji će pratiti radnju iz perspektive Bree Tanner, novorođene vampirice koju je ugrizla i povampirila Victoria u namjeri da stvori vampire koji će ubiti Bellu i dobre vampire iz obitelji Cullen. Čitatelji su mogli upoznati Bree u trećem nastavku 'Sumrak sage' - 'Pomrčini', ali je Bree umrla ubrzo nakon svog uskrsnuća.


'Sumrak saga: Pomrčina', trailer.

Priču o Bree je Stephenie Meyer izvorno zamislila kao kratku priču za svoju internetsku stranicu, a zatim ju je htjela uvrstiti u 'Službeni vodič kroz Sumrak sagu'. Iako priču nikad nije htjela izdati kao samostalnu knjigu, na kraju je Meyer napisala djelo od 200 stranica koje je ipak odlučila objaviti, i to kao poklon svojim fanovima. Ideja o Bree došla joj je vrlo rano, još prije izdavanja 'Sumraka', dok je razmišljala o tome kako je biti nanovo rođeni vampir.

Knjiga izlazi iz tiska 5. lipnja te ju možete naručiti preko interneta (npr. Amazon), a između 7. lipnja i 5. srpnja bit će besplatno dostupna na web stranici www.breetanner.com. A što se tiče filma (ipak smo mi filmska stranica!), Bree ćete moći vidjeti u filmskoj verzije 'Pomrčine'. Redatelj David Slade i glumica koja će tumačiti Bree, Jodelle Ferland, već su vidjeli prve kopije ove ekskluzivne knjige, ali su ih morali spaliti nakon što su ih pročitali, pa priča ostaje tajna - sve do lipnja 2010! Obožavatelji Sumraka morat će strpljivo čekati - još 2 mjeseca!

Komentari

Nema komentara.