Ljubav, seks i izdaja - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ljubav, seks i izdaja

Ljubav, seks i izdaja

I filmaši iz konzervativne Indije počeli su istraživati tematiku voajerstva i sveprisutnih kamera. Ako cenzori dopuste...

s.p. 25.03.2010 0 komentara

Ljubav, seks i izdaja

U Indiji je lako prikazati ljubav i izdaju, ali kao želite pokazati ljubav, SEKS i izdaju - onda imate problem! 'Ljubav, seks i izdaja' ('Love Sex aur Dhokha' - skraćeno LSD) je novi bolivudski film koji pokazuje da, nakon prvog pravog gay poljupca, indijski filmaši provociraju i s heteroseksualnom erotikom. Film je prošli tjedan počeo igrati u indijskim kinima, a dobio je rejting 'samo za odrasle' zbog duge scene seksa koja je isprovocirala cenzore.


'Ljubav, seks i izdaja', trailer.

Redatelj Dibakar Banerjee kaže da film govori manje o seksu, a više o promjeni stavova. Filmaš ističe da film istražuje gubitak privatnosti u svijetu gdje
se i putem mobitela može snimiti sve, pa i seks koji se prije odvijao iza zatvorenih vrata. Prije samo jednog desetljeća, u Bollywoodu se nije snimala ni scena poljupca nego bi se glumci približili jedno drugome, a zatim bi kamera prikazala dvije ptičice ili nešto slično.

A u ovom filmu u glavnoj ulozi su kamere koje snimaju sve, svakoga i posvuda - špijunske kamere, kamere supermarketa i sl. Film sniman digitalnom kamerom već se uspoređuje s 'The Blair Witch Projectom' ili 'Paranormalnim', a eksperti kažu da će trebati više od jednog filma da izmjeni seksualne običaje Indijaca. Cenzore je uznemirio već i nevini trailer, a redatelj je priznao i da njegova majka nikako ne može izgovoriti ime filma - jer ima 'seks' u naslovu!

Komentari

Nema komentara.