To se zove partijski film - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      To se zove partijski film

To se zove partijski film

Nakon Države i Vođe, svoj film će dobiti i narodna Partija - jer kineske vlasti tako žele! Pa da vidimo tko neće gledati!

s.p. 16.03.2010 0 komentara

To se zove partijski film

Kada u Kini imamo neku revolucionarnu godišnjicu - odmah dobijemo i prigodan film. Već smo najavili film koji je imao premijeru na 60. godišnjicu stvaranja komunističke Kine, a glavni junak je, naravno, bio predsjednik Mao. Film pun zvijezda (Jet Li, Jackie Chan) koštao je oko 9 milijuna dolara, a zaradio je oko 60 milijuna dolara. Naravno, nacionalni kinematografi su dostojno promovirali državni projekt pa nije nedostajalo gledatelja.


Prigodni film za kineski Dan Republike.

Stoga državni filmski studio želi na 90. godišnjici stvaranja Kineske komunističke partije imati jedan prigodan film koji će obilježiti značajnu obljetnicu. Službeni 90. rođendan Partije je 1. srpnja 2011., pa bi se u to vrijeme trebala održati premijera filma 'Osnivanje Partije'.

Filmaši trenutačno razrađuju scenarij i traže lokacije, a glasnogovornik nacionalne filmske kuće Weng Li najavio je novi komercijalni uspjeh i još jedan film pun zvijezda. Iako je Weng najavio dosta slavnih glumaca, objasnio je i da će se 'film fokusirati na određene likove'. Da pogodimo - glavni pozitivac će opet ispasti predsjednik Mao?

Komentari

Nema komentara.