Najluksuznije kino u Hrvatskoj - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Najluksuznije kino u Hrvatskoj

Najluksuznije kino u Hrvatskoj

Uskoro se otvara multipleks CineStar Arena s 2 Gold Class kino dvorane koje imaju vlastitu garderobu i konobare koji poslužuju hranu i piće za vrijeme filma!

s.p. 09.04.2010 3 komentara

Najluksuznije kino u Hrvatskoj

Početkom prosinca 2010. otvorit će se treći, dosad najluksuzniji multipleks Blitz-CineStara - CineStar Arena. Sastojat će se od 10 kino dvorana, ukupnog kapaciteta 1712 sjedala, a bit će u potpunosti digitaliziran, što znači da se u njemu filmovi neće puštati s uobičajene 35mm kopije već će sve dvorane biti opremljene digitalnim projektorima. Posebna novost su 2 Gold Class dvorane s potpuno novim, luksuznim standardom. 

Ukupni kapacitet dviju Gold Class dvorana je 80 sjedala (po 40 sjedala u svakoj dvorani). Upravo zahvaljujući ograničenom broju sjedala, Gold Class dvorane iznimno su udobne i posebno opremljene. Potpuno su odvojene od ostatka kina – s vlastitom blagajnom za prodaju ulaznica i lobbyjem, a ulaznice se mogu rezervirati i kupiti preko Interneta iz vlastite kuće.

Prilikom dolaska u Gold Class dvorane, na ulazu će goste dočekivati hostesa koja će uz uobičajeni pregled ulaznica, uzimati jakne za garderobu i odvoditi publiku u prostrani lobby. U lobbyju ćete moći pričekati projekciju uz piće iz posebnog bara, a desetak minuta prije početka filma, hostese će Vas uvesti u dvorane i smjestiti na Vaša mjesta.

Sjedala, odnosno fotelje postavljene u paru u potpunosti su elektronički opremljene, njihov položaj možete sami mijenjati i podešavati. Fotelja sadrži i poseban pretinac kod naslona za ruke koji se može podići i ispod kojeg privremeno možete odložiti svoje privatne stvari koje prethodno niste ostavili u garderobi.

Posebna pogodnost Gold Class dvorana odnosi se na mogućnost naručivanja jela i pića tijekom trajanja filma. Svaka fotelja ima svoju zasebnu tipku koju u svakom trenutku možete pritisnuti, nakon čega će Vas uslužiti konobar prema Vašim željama. Želite li nešto pojesti, izabrat ćete iz posebno formiranog menija, a želite li nešto popiti možete birati između raznolike ponude bezalkoholnih i alkoholnih pića. Svaka fotelja ima svoj zaseban stolić na koji se odlaže hrana, odnosno držač za boce.

Navedeni multipleks nalazit će se u sklopu velikog trgovačko-zabavnog Arena centra koji se trenutno gradi u zagrebačkom naselju Lanište, a više informacija očekujte uskoro.

Komentari
A: mareva 25.04.2010 Pogledaj profil

idem odmah na otvorenje.. :)
da budem viđena na tako fancy eventu. to je definitivno nešto šta se ne smije propustiti. šalu na stranu, mislim da su se zeznuli. po ovim sjedalima rekla bi da ciljaju na parove, a oni koji su već u vezi neće dat pare za puko prekenjavanje. znači ostaju im samo sudari a to baš i neće ići ako će muška polovica past oči na dekolteima starleta.
u svakom slučaju nije da ne zvuči zanimljivo.
ako ćeš kritizirati, moraš prvo probati. jedino ako se bojiš da ćeš se navući.

A: Robertissimo 13.04.2010 Pogledaj profil

Što sve neće napraviti ne bi li maskirali očaju kvalitetu filmova koje prikazuju... Čega se još nisu sjetili? Jacuzzi? Pomični pisoar ispod sjedala? Masaža za vrijeme filma? Blowjob?! Ja bih radije kina s drvenim klupama i dobrim filmovima. Gdje su ona zlatna vremena kad je film bio tretiran kao umjetnost, a ne kao atrakcija u lokalnom lunaparku? Jedno je sigurno, mene te nove dvorane sigurno neće vidjeti, već i ovako izbjegavam Cinestar kina jer su nepodnošljivo američka. Ipak, hvala na informaciji. :)

A: kejotik 13.04.2010 Pogledaj profil

...tako će se hrvacka prćija moći razonoditi na svom pseudo-snobovskom vašaru. Bljuv!