'24' seli u kina? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      '24' seli u kina?

'24' seli u kina?

Napeta špijunsko-akcijska serija '24' trebala bi biti snimljena i kao film, no tek kada završi emitiranje na televiziji.

s.p. 09.02.2010 0 komentara

'24' seli u kina?

Jack Bauer bi svoje avanture iz serije '24' mogao preseliti na kino platna. Studio Fox navodno je dobio sinopsis scenarista Billyja Raya ('U vrtlogu igre') u kojem junak serije '24' putuje u Europu i tamo se obračunava sa svojim neprijateljima. Projekt je već dobio podršku glavnog glumca Kiefera Sutherlanda, kojem se očito sviđa uloga superagenta Jacka Bauera.

Ipak, šefovi studija prvo trebaju procijeniti gledanost serije i onda odlučiti hoće li se snimati deveta sezona. Ukoliko neće - onda moraju to hitno javiti scenaristima serije koji zatim moraju smisliti efektni završetak. Ironija je da bi tek 'smrt' serije značila rađanje filma jer bi istovremeno snimanje serije i filma bio preveliki logistički poduhvat.


'24: Redemption', trailer.

No, Kiefer Sutherland se zalaže baš za to i kaže da ima dobre argumente za projekt novog doba. Po njemu 'film može poslužiti kao odličan trailer za seriju, a serija kao odličan trailer za film'. Uostalom, i epizode serije završavaju uz napete scene u stilu 'nastavit će se' pa bi možda i serija trebala završiti uz otvoreni kraj tj. uz najavu budućeg filma.

Inače, između 6.i 7. sezone serije već je snimljen TV film '24: Redemption' koji je izišao na DVD-u ali nije u kinima pa se ne računa kao pravi filmski hit. Stoga, fanovi Jacka Bauera moraju navijati da serija završi - ako žele vidjeti spektakularni '24' film!

Komentari

Nema komentara.