Serije dostojne kino publike - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Serije dostojne kino publike

Serije dostojne kino publike

Vraća li se 'Seks i grad' na veliko platno? Hoće li se 'Prijatelji' družiti u kinu, a 'Sopranosi' ubijati na filmu?

s.p. 14.07.2008 0 komentara

Serije dostojne kino publike

Tračevi o filmskim verzijama poznatih serijala su baš poput serija samih - pojavljuju se svake sezone, prežvakavaju sve već rečeno i nastavljaju li se, nastavljaju... Odlični rezultati filma 'Seks i grada' potakli su priče o dolasku 'Prijatelja' u kino dvorane. Ipak, izgleda da ova priča nema happy end - vijest su demantirali svi, od studija do glasnogovornika glumaca. A ako Courtney Cox i Matthew Perry kažu da neće biti druženja na filmskom setu, onda je to definitivno tako. Ili nije? Pričekajmo još koji mjesec... 
 
I obožavatelji 'Sopranosa' imaju razloga za nadu. Na nedavnoj presici čelnik HBO-a Michael Lombardo izjavio je da je HBO spreman stati iza filmskog projekta 'Obitelji Soprano', ali samo ako je na to spreman i kreator te serije David Chase. Chase je već započeo rad na svom misterioznom filmu, ali ne spominje rad na filmskim 'Sopranosima'. Bez obzira što je digao horde obožavatelja na noge, nedorečeni završetak serije bio je efektan kraj jednog od najuspješnijih serijala na američkoj televiziji, pa Chase nema razloga da obnavlja seriju - osim ako mu ne presuši bankovni račun.

Nakon svih tih lažnih najava oko filmskih verzija, moguće je da bi uspjeh filmskog 'Seksa i grada' mogao na snimanje motivirati samo - autore 'Seksa i grada'. Žene u Americi, Hrvatskoj i ostatku svijeta nisu se obazirale na loše recenzije kritičara i opsjedale su kino dvorane u društvu svojih prijateljica. To je motiviralo Lombarda da počne u ime HBO-a razmatrati novi film o 'Seksu i gradu', koji više ne bi bio nastavak serije, nego začetak novog filmskog serijala, viskobudžetnog i glamuroznog.

Još nema govora o scenariju, a nijedna od glumica nije potvrdila sudjelovanje, no to samo znači da su svi spremni na novu rundu pregovora oko financija. Možda bi i novi nastavak, vjerojatno prepun reklamiranja marki kao i onaj prvi, mogao nositi naslov 'Novac, seks i grad'. 

Komentari

Nema komentara.