Apsolutno fantastične TV vijesti - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Apsolutno fantastične TV vijesti

Apsolutno fantastične TV vijesti

Crveni patuljak vraća se na Zemlju, a George Clooney u Hitnu službu! Pa to je apsolutno fantastično - na američki način!

s.p. 27.01.2009 0 komentara

Apsolutno fantastične TV vijesti

Uskrsnuće kultne SF serije - baš na Uskrs! Dva desetljeća nakon premijere 'Crveni patuljak' ('Red Dwarf') se vraća na male ekrane, ali samo nakratko. Digitalni kanal Dave priprema dvodijelni vikend specijal koji će se emitirati na Uskrs. Kao što ime epizode i kaže, 'Red Dwarf: Back to Earth' bavit će se konačnim povratkom junaka na Zemlju. Scenarist i redatelj posebnih epizoda bit će koautor serije Doug Naylor, a najavljeno je okupljanje svih glavnih glumaca. Nakon dvije epizode bit će emitiran i 'making of' dokumentarac o događanjima iza kulisa serije, pa će fanovi 'Crvenog patuljka' napokon doći na svoje.


'Crveni patuljak', isječak iz epizode 'White Hole'.

A na američkoj televiziji pojavit će se i Edina i Patsy iz serije 'Pa to je fantastično'  ('Absolutely Fabulous') koja dobiva svoju američku verziju. Radnja serija o ostarjelim partijanericama će biti smještena u glamurozni Los Angeles, a američka TV mreža naručila je snimanje pilot epizode koju će pruducirati Jennifer Saunders, scenaristica i glumica (Edina) iz originalne serije. Još se ne zna koje američke glumice će dobiti zahtjevni zadatak da odglume otkačeni par, a pitanje je da li će serija uopće 'sjesti' američkoj publici. U Americi su snimljeni i piloti za britanske serije 'Spaced' i 'The IT Crowd', ali te serije ipak nisu zaživjele. Da li će i cure iz 'Absolutely Fabulous' ispasti - apsolutno neponovljive?


'Pa to je fantastično' - isječak iz epizode o Edini i Patsy na suđenju.

Iako je to dugo odbijao, George Clooney će se ipak pojaviti na setu 'Hitne službe' ('E.R.'), TV serije s kojom je i stekao popularnost. Njegov lik, dr. Doug Ross, gostovat će u posljednjoj, 15. sezoni serije. Svi podaci oko Clooneyevog nastupa drže se u najstrožoj tajnosti, poznati glumac snima na posebnom setu izgrađenom samo za njega, a mobiteli i statisti su strogo zabranjeni. Čak se umjesto 19. epizode hitno snima ona 20. jer George je samo sada slobodan, a NBC-u je očito jako važno da popularnu seriju završi efektno  - uz najpopularnijeg zavodnika 'Hitne službe'. Posljednja epizoda prikazat će se na američkoj televiziji 2. travnja

Ekskluzivna fotografija Clooneya sa seta 'Hitne službe' - nakon svih tih godina...

Komentari

Nema komentara.