Upoznajte ambasadoricu Zvončicu! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Upoznajte ambasadoricu Zvončicu!

Upoznajte ambasadoricu Zvončicu!

Zvončica je imenovana počasnom ekološkom veleposlanicom, a mi očekujemo neku titulu i za Petra Pana.

s.p. 28.10.2009 0 komentara

Upoznajte ambasadoricu Zvončicu!

Ujedinjeni narodi su u nedjelju imenovali svoju novu veleposlanicu - Zvončicu! Na svečanosti u New Yorku vila u zelenoj haljinici proglašena je 'zelenom', dakle ekološki nastrojenom veleposlanicom UN-a. Predstavnik UN-a pozdravio je i njezine goste koji su predstavili novi film, 'Zvončica i izgubljeno blago' ('Tinker Bell and the Lost Treasure'). Jučer je taj film izišao na DVD-u i Blu-rayu, a promovirali su ga redatelj Klay Hill, producent Sean Lurie, te glumci Mae Whitman i Raven Symone.


Disneyev prilog o imenovanju gđice veleposlanice.

Zvončica je inače rođena kao lik u priči o Petru Panu, a postala je vrlo popularna nakon Disneyevih animiranih ekranizacija. Osim što je jedan od omiljenih junaka u Disneylandu, Zvončica je i glavna junakinja serijala crtića u kojima se djeca poučavaju da poštuju prirodu i čuvaju okoliš. Stoga je upravo ona odabrana da poveća ekološku svijet mladih, i to pred skorašnju konferenciju o klimatskim promjenama koja se održava sredinom prosinca.

Kod nas ova vila također postaje popularna, nedavno je i u kinima prikazan film 'Zvončica', a nadamo se da će nas uskoro posjetiti i štovana gđica Ambasadorica koja je vječno mlada pa bi mogla doći i na prigodni Filmski festival dječjih prava.

Komentari

Nema komentara.