Krenuo CineStar TV! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Krenuo CineStar TV!

Krenuo CineStar TV!

Konačno se počeo emitirati prvi domaći filmski kanal, a mogu ga gledati svi pretplaćeni na MAX-TV, B.net i Iskon TV.

s.p. 08.06.2009 1 komentara

Krenuo CineStar TV!

Danas, 8. lipnja, počeo je emitirati CineStar TV čiji se cjelodnevni program temelji na filmovima. Program već može gledati oko 270 tisuća kućanstava koja koriste osnovne pakete glavnih kabelskih operatera: MAX TV-a, B.neta i Iskon TV-a, a najavljeno je da se pregovara i s drugim operaterima i IPTV-em. Program CineStar TV-a će se emitirati najmanje 16 sati dnevno (od 7.30 ujutro do 03.00 ujutro sljedećeg dana), sedam dana u tjednu.

Programska shema kanala sastavljena je od atraktivnih programskih blokova među kojima se posebno ističe Blockbuster večer, CineStar Day (kada će se cijeli dan prikazivati nekoliko filmova istog glumca ili autora) i Skrivena premijera četvrtkom, kada gledatelji neće znati koji će film igrati na programu sve dok film ne krene.

Osim atraktivnih naslova iz holivudske produkcije, CineStar TV će svojim gledateljima ponuditi i filmove europske produkcije i priznatih europskih autora, poput Luca BessonaDannyja Boylea, Neila Jordana, Kena Russella i drugih.

Iza pokretanja CineStar TV-a stoji Blitz film i video koji je suvlasnik nekoliko multipleksa CineStar, pa će ovaj kanal poslužiti i za promociju budućih kino-hitova. Na CineStar TV-u će, osim u filmovima, gledatelji moći uživati i u najsvježijim filmskim vijestima i dokumentarcima te ekskluzivnim materijalima o najnovijim svjetskim filmskim hitovima koji stižu u kina.

Tako će gledatelji uskoro dobiti opširne najave za velike spektakle kao što su: 'Harry Potter i princ miješane krvi', 'Transformers: Osveta poraženih', 'Gangsteri', 'Ubrzanje 2: Visoki napon', 'Nemilosrdni gadovi', 'Arthur i Maltazardova osveta', 'Wolfman' i - 'Mladi mjesec'.

Komentari
A: Desperados 08.06.2009 Pogledaj profil

ah šta mi to vrijedi kad sam na metronetu. oni ne uvode nikakve nove usluge, a neda mi se opet mijenjat operatera :-(...ostaje mi samo ART i ekipa :D