Strašno zanimljivi traileri - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Strašno zanimljivi traileri

Strašno zanimljivi traileri

Zemlji prijete zli čarobnjaci i Antikrist, a i u svemiru je nešto čudno. U stvarnosti je sve obično: cure ganjaju dečke, a dečki se igraju lovice.

s.p. 14.04.2009 1 komentara

Strašno zanimljivi traileri

Nije vam dosta trailera iz novog Harryja Pottera? Evo JOŠ jednog trailera za 'Princa miješane krvi', najnoviji nastavak Pottera kojeg najavljuju kao 'strašni film iz serijala'. Dumbledore priprema Harryja za završnu borbu protiv sila zla, a čak ni Hogwarts više nije sigurno mjesto. No, nije sve borba i strah za goli život, Potter i društvo imaju vremena i za malo romanse. Ipak cijela družina ulazi u tinejdžersku dob, pa ih morate razumijeti jer njima počinje upravljati čarolija - hormona...


'Harry Potter i Princ miješane krvi', r: David Yates, 2. međunarodni trailer.

Konačno evo i jednog zaista strašnog trailera, znakovitog naslova 'Antikrist'. Charlotte Gainsbourg i Willem Dafoe ne mogu prežaliti smrt sina i odlaze u kolibu usred šume, no tamo im se počinju događati čudne stvari. Zvuči kao kopija 'Vještice iz Blaira', osobito kad se vidi da je film sniman digitalnom kamerom, no film iza sebe ima jednog originalnog autora - Larsa Von Triera. Sudeći prema traileru, bit će dosta strašnih scena a ima i barem jedna erotska scena za pamćenje pa očekujte pravi film za odrasle.


'Antichrist', r: Lars Von Trier', trailer.

Uznemirujuću atmosferu ima i 'Moon', priča o astronautu (Sam Rockwell) koji tri godine skuplja sirovine s Mjeseca, a jedino društvo mu je kompjuter GERTY (Kevin Spacey). Preostaje mu samo još dva tjedna da odradi svoj zadatak, no počinje viđati neobične stvari, recimo pronađe tijelo - samoga sebe. Da li halucinira ili stvarnost krije neke tajne? Trailer pokazuje par referenci na kultnu '2001: Odiseju u svemiru', a očekujemo klaustrofobičnu atmosferu u stilu 'Shininga'.


'Moon', r: Duncan Jones, trailer.

A nakon svih 'strašnih' trailera, evo jednog koji će zaista uplašiti dečke - najava još jedne romantične komedije! Cure će sigurno hrliti na film u kojem je glavni glumac Gerard Butler, a dečkima će se svidjeti što je glavna faca onaj tip iz '300' koji opet glumi 'sirovinu'. Butler je seksistički voditelj koji dobije svoj show na televiziji, a za producenticu odrede slatkicu Katherine Heigl koja ga ne može smisliti. Oni sklapaju zanimljiv dogovor: Butler će svojim savjetima pomoći Heiglici da osvoji dečka svojih snova, a ako ne uspije - Butler će napustiti TV show. Film se zove 'The Ugly Truth' - i nema veze s Alom Goreom


'The Ugly Truth', r: Robert Luketic, trailer.

Za dečke je rađen staromodni krimić o potjeri policajaca za pljačkašem banke, 'Public Enemies'. Michael Mann je veliki stručnjak za takvu vrstu filmova, a priča o legendarnom Johnu Dillingeru i njegovim progoniteljima iz FBI-a nudi puno materijala za uzbudljiv film. U glavnim ulogama su mamci za žensku publiku Johnny Depp i Christian Bale, a dečkima možemo preporučiti Marion Cotillard koja se u traileru gola proteže u kadi. Za one koji se ne mogu strpiti do premijere u srpnju, preporučujemo da za uvod pogledaju 'Dillinger' Johna Milliusa koji besplatno igra u Zagrebu.


'Public Enemies', r: Michael Mann, trailer.
Komentari
A: johnny08 16.04.2009 Pogledaj profil

'Public Enemies' se čeka; Depp mora opet biti vrhunski sudeći po traileru!!