Norton je ljut kao Hulk - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Norton je ljut kao Hulk

Norton je ljut kao Hulk

Sprema se novi film sa superjunakom Hulkom, no u njemu nećete gledati Edwarda Nortona koji se sada bori jedino protiv Marvela!

s.p. 13.07.2010 0 komentara

Norton je ljut kao Hulk

Edward Norton više neće glumiti Hulka! Nakon nove filmske verzije 'Hulka' ('Nevjerojatni Hulk' iz 2008.), Marvel priprema 'Avengers' u kojem će se na jednom mjestu okupiti Captain America, Iron Man, Hulk i ostali superjunaci, no ovaj put studio ne želi da Norton reprizira ulogu 'zelenog superjunaka'. Ovaj tjedan studio je objavio da traži novog glumca i to onog 'koji će utjeloviti kreativnost i duh suradnje', što u prijevodu znači da Nortona očito ne smatraju za 'timskog igrača'.

Već za vrijeme snimanja 'Nevjerojatnog Hulka' čuli su se tračevi kako su se Marvel i Norton posvađali oko koncepta filma. Norton je želio da se film više fokusira na likove, a Marvelu se bili važniji spektakl i akcijske scene. Nortonov agent objavio je kako je Norton već pregovarao s redateljem 'Avengersa' Jossom Whedonom, no onda je stigao Marvelov predstavnik i izjavio da su 'odlučili krenuti u drugom smjeru'. Norton je preko glasnogovornika poručio da je riječ o 'financijskoj odluci' i naglasio da 'prihvaća odluku', no njegov agent je zamjerio Marvelovcima 'neprofesionalnu i klevetničku izjavu'. Nortonov predstavnik zaključio je na kraju kako 'Nortonov talent, radna etika i profesionalni integritet zaslužuju više poštovanja'.

Očito je Norton bijesan kao Hulk i teško da će ikad više surađivati sa sadašnjom ekipom iz Marvela. No, pokazalo se da su i veliki glumci lako zamjenjivi u ulogama superjunaka. Baš kao i u slučaju Spidermana, studijima se više isplati uzeti novog i jeftinijeg glumca nego zapošljavati skupe i svojeglave zvijezde. Sada svi nagađaju tko bi mogao uskočiti u ulogu Hulka, a spominje se čak i ime Joaquina Phoenixa za kojeg se još ne zna ni da li se želi ozbiljno vratiti glumi. Vjerojatno on nije ozbiljni kandidat, no to samo pokazuje da je prošlo vrijeme velikih akcijskih zvijezdi te je sada svakog glumca lako zamisliti u ulozi Thora ili Hulka.

UPDATE: Norton je na svojoj Facebook stranici pokazao puno pomirljiviju stranu i zahvalio Marvelu što mu je 'omogućio da bude dio duge i izvrsne Hulkove povijesti.'

Komentari

Nema komentara.