Napušeni Kumar u Bijeloj kući - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Napušeni Kumar u Bijeloj kući

Napušeni Kumar u Bijeloj kući

Kal Penn je bio ovisnik o marihuani i asistent otkačenog dr. Housea, a kada mu je sve to dosadilo - otišao je u ured predsjednika SAD-a!

s.p. 08.04.2009 0 komentara

Napušeni Kumar u Bijeloj kući

Tko kaže da se Hollywoodu ne isplati biti politički angažiran - Kal Penn je tako dogurao ravno do Washingtona. Penn je imenovan za izvršnog ravnatelja Ureda za veze s građanima i međuvladine odnose koji uglavnom služi za komunikaciju s raznim organizacijama i zajednicama. Do te funkcije dogurao je kao žestoki zagovornik Obame za vrijeme njegove predsjedničke kampanje, pa mu je pripala čast i da bude jedan od govornika na Obaminom inauguralnom koncertu.

Kao glumac Penn je mladima poznat kao vječno napušeni Kumar iz serijala o Haroldu i Kumaru, a angažman takvih komedija obično bi se iscrpio u tome da bi se katkad dotakli nekih neugodnih političkih tema ('Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay' - naslovna). Nakon nastupa u raznim vulgarnim teen komedijama ('National Lampoon's Van Wilder'), Penn je upao u ordinaciju doktora Housea i nastupao u toj popularnoj Tv seriji kao još jedan od liječnika koji mora trpiti ispade ekscentričnog šefa.


Kal Penn drži govor za vrijeme Obamine kampanje.

Da bi se posvetio radu u javnoj upravi, Penn je morao poduzeti drastične mjere /SPOILER/. Tako je njegov lik u 'Houseu', dr. Lawrence Kutner, u prošloj epizodi počinio samoubojstvo i tako definitivno izišao iz serije. Penn je izjavio da ovo nije napuštanje glume jer se jednom namjerava vratiti svojoj karijeri, samo što trenutačno osjeća poziv da radi za opće dobro.
  
Pravo ime 31-godišnjeg glumca je inače Kalpen Modi, ali je s pozapadnjačenim imenom dobivao bolje ponude za glumu. Kao dijete indijskih emigranata često je dobivao ili komične uloge stranaca s naglaskom, ili uloge bliskoistočnih terorista ('24'). Sada će Penn/Modi osobno moći učiniti nešto za prava ljudi drukčije boje kože, a mandat predsjednika Obame je najbolja prilika za takav angažman.

Komentari

Nema komentara.