Neobični trio - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Neobični trio

Neobični trio

U redateljskom debiju scenarista i pisca Shanea Blacka u glavnoj ćemo ulozi gledati Johnnya Knoxvilla, a mogli bi mu se pridružiti i Hugh Grant i Benicio Del Toro.

04.02.2004 0 komentara

Neobični trio

Kako je objavio Production Weekly, ova zvučna glumačka trojka mogla bi se udružiti na snimanju filma 'L.A.P.I.'. Redatelj Shane Black (scenarist 'Smrtonosnog oružja') će snimati film na temelju svog noir dramskog scenarija pod radnim nazivom 'You'll Never Die in this Town Again'.

Priča se vrti oko likova Harrya Lockharta i Harmony Faith Lane, dvoje simpatičnih čudaka koji se znaju od djetinjstva. Nakon mnogo vremena ponovo se sretnu na jednoj holivudskoj zabavi gdje se oboje pokušavaju probiti kao glumci. Ubrzo postaje jasno da još uvijek postoji nešto među njima što će kad-tad izaći na vidjelo.

Uvjerena da je Harry detektiv, Harmony ga unajmi kako bi pomogao razriješiti ubojstvo njezine sestre što uskoro postane rizičan i nedvojbeno težak i opasan zadatak. Oboje se nađu upleteni u slučaj koji je pun preokreta, izdaje, prevare, ali i zaljubljenosti.

Snimanje će trajati oko sedam tjedana, a trebalo bi započeti krajem ovog mjeseca u Los Angelesu.

Komentari

Nema komentara.