Kutcher i Knoxville - djeca MTV-a - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kutcher i Knoxville - djeca MTV-a

Kutcher i Knoxville - djeca MTV-a

Obojici je MTV donio svjetsku slavu. Johnnyu Knoxvilleu dosadilo se glupirati pred teenagerima, a Ashton Kutcher se vraća po još.

02.04.2004 0 komentara

Kutcher i Knoxville - djeca MTV-a

Četiri mjeseca nakon što je završio drugu sezonu popularne serije 'Punk'd' u kojoj je pred skrivenom kamerom namagarčio mnoge holivudske face, Ashton Kutcher se odlučio još malo poigravati živcima slavnih. Objavio je to MTV, a prenio Reuters.

Ovaj je mladi glumac svojim spletkama do suza doveo Justina Timberlakea, Pink je zbog njega neobuzdano psovala, a mnogi drugi su pokazivali zanimljive mješavine tih dvaju reakcija. Ipak, još je krajem prošle godine izjavljivao kako mu je dosta showa i da je najbolje publiku 'ostaviti da žele još'.

Čini se kako sad sam Ashton želi još novca, pažnje, slave, zabave... ali postoji i drugačije objašnjenje. Naime, kad je objavio da se 'Punk'd' povlači s ekrana, zvijezde su napokon mogle odahnuti i bez straha bjesniti u svim nepredviđenim situacijama. Njihova opuštenost je bila idealna za nove podvale.

Ashtonov show je bio najgledanija serija na MTV-u pa su njeni čelnici apsolutno prezadovoljni što se ponovo vraća na male ekrane. Od posljednje sezone mladi se glumac bavio promoviranjem filma 'Butterfly Effect' i naslikavanjem za novine ruku-pod-ruku sa svojom 14 godina starijom zaručnicom Demi Moore.

Za isto to vrijeme druga MTV zvijezda, Johnny Knoxville, pokušava svim silama odlijepiti svoju etiketu Jackassa i postati ozbiljan glumac. Što nije lako. Osoba koju svi prepoznaju kao totalnog otkačenjaka, teško se uklapa u neke normalne filmske okvire.

Johnny Knoxville

Čini se da je Johhny u svojoj 33. godini ipak malo odrastao. Jurnjavu u kolicima iz supermarketa zamijenio je automobilskom jurnjavom u akcijskom filmu 'Walking Tall'. To mu se toliko svidjelo da se u potpunosti odlučio posvetiti filmu. 'Jackass je gotov. Ponosan sam Jackassom,' bio je rječit.

Njegova serija se dvije sezone prikazivala na MTV-u i kad je jednom okončana 2001. više nije bilo ponovnih pokušaja njenog oživljavanja. Za gašenje 'Jackassa' dijelom su zaslužne i brojne sudske tužbe gnjevnih roditelja čija su se (bistra) dječica ozlijedila pokušavajući izvesti kaskaderske trikove iz serije. Posljednji pokušaj zarade na ljudskoj gluposti bio je 'Jackass: Film' koji je zaradio dobar novac na box officeu, ali s njim se Knoxville konačno rastao od glupiranja.

Otada se novopečeni glumac pojavio u ulozi glavnog negativca u 'Men in Black II', a uslijedilo je još nekoliko sporednih uloga u sličnim komedijama. U 'Walking Tall' ima ulogu nesretnog luzera koji igrom slučaja postaje zamjenik lokalnog šerifa. Slijedeće što će snimati su također dvije komedije 'A Dirty Shame', film legendarnog John Watersa o uličnoj borbi među baltimorskim prostitutkama i 'The Ringer', film braće Farrelly, tvoraca kino hita 'Svi su ludi za Mary'.

Ako se Knoxville proslavi i kao ozbiljan glumac morati će se dobro pritajiti da ga, kao slavnu osobu, negdje ne zaskoči Ashton Kutcher. U nekoj od slijedećih sezona 'Punk'd'-a.

Komentari

Nema komentara.