Knoxville u Knoxvilleu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Knoxville u Knoxvilleu

Knoxville u Knoxvilleu

Još je jedna 'teška' obveza pred dragim nam Knoxvilleom. Treba pospremiti još jednu komediju, zajedno s masnim čekom, u džep. Miramax plaća.

filmski.net 16.09.2004 0 komentara

Knoxville u Knoxvilleu

Američki ga kino gledatelji, ooo blago im se!, mogu gledati u najnovijoj tumornomoždanoj komediji seksualnog naboja, autora Johna Watersa, imena 'Dirty Shame'. Mi kaskamo, po običaju, naravno, što nije razlog da živite u informativnoj blokadi pa stoga – čitajte!

25. rujna započinje snimanje crnokomedijaškog Miramaxovog filma 'Daltry Calhoun', a baš danas u toku ovog popodneva Johnny Knoxville trebao bi i svoj potpis dodati listi svojih kolega, redom: Juliette Lewis, Elizabeth Banks, David Koechner i Kick Gurry. Redateljsko će znanje po prvi put pokazati Katrina Holden Bronson, a to joj je povjerenje osim Weinsteinovih, ukazala i Tarantinova producentska kuća koja u ovoj priči ima svoj dio kolača.

Mjesto radnje je gradić Knoxville u Tenesseyu, rodno mjesto Johnnyja i Quentina, a u središtu priče je otac (Knoxville) koji se trudi zadržati svoje golfersko carstvo, ali mu u tome nimalo ne pomaže situacija u kojoj, neočekivano, treba brinuti za svoju četrnaestogodišnu kćerku s kojom baš i nije u nekim odnosima. Osim što je kći u pubertetu, još je i talentirana, osjetljiva glazbenica. Glumica još nije izabrana, čeka se probno snimanje Knoxvillea s kandidatkinjama, pa s kojom 'zaiskri'. Juliette Lewis u ulozi je trenutnog tatinog ljubavnog interesa.

Nakon dugog perioda priprema za početak snimanja, promjene cijele postave glumaca (tražili su Seana Penna umjesto Knoxvillea, u igri je bila i Courtney Cox), teren je počišćen, loptice su na broju i ophodnja rupa može početi.

Komentari

Nema komentara.