Posljednja počast Sopranosima - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Posljednja počast Sopranosima

Posljednja počast Sopranosima

Na dodjeli televizijske nagrade Emmy glumci su birali s kime će u krevet, neki su psovali na pozornici, a neki popušili – doslovno i simbolično. 

z.m. 17.09.2007 0 komentara

Posljednja počast Sopranosima

'Sopranosi' su baš poput prave mafije – nikako ih se riješiti. Posljednja epizoda posljednje sezone emitirala se u lipnju, ali gledatelji to ne mogu prežaliti. Dosada je ova mafijaška saga osvojila više od dvadeset Emmya, a ove godine pribrojili su još jednog – za najboju dramsku seriju.

Najbolji dramski glumac je James Spader, prepredeni odvjetnik iz 'Bostonskog prava', a glumica - Sally Field, majka iz serije 'Brothers & Sisters'. Sally je u svom govoru rekla da njena 'nagrada pripada svim majkama svijeta' i da u svijetu nikad ne bi bilo rata kada bi majke vladale. Malo se zanijela u političkim konotacijama pa joj se otela i prostota koju su revni cenzori prijenosa odmah biiiiipnuli. Slična stvar desila se i Katherine Heigl iz 'Uvoda u anatomiju' koja je nagrađena kao najbolja sporedna glumica. Biiiiip je zaradio i prezenter Ray Romano zbog psovanja svoje žene iz serije 'Svi vole Raymonda' koja sad glumi u novoj seriji i ima drugog tv-supruga.

Biiiiip biiip, Sally
 
U komičnim vodama nagrađena je serija '30 Rock' koja je na početku emitiranja imala slabu gledanost pa se autorica u govoru šaljivo zahvalila 'desecima i desecima gledatelja'. Radnja serije odvija se u televizijskoj kući koja snima komičnu seriju. Najbolji komični glumac je Ricky Gervais iz 'Extras', a najbolja glumica America Ferrera iz 'Ugly Betty'. Posebna nagrada za dostignuće u interaktivnoj televiziji dodijeljena je Alu Goreu ('Neugodna istina') za njegov tv-program Current TV koji objavljuje video uratke gledatelja.

Katherine Heigl je odabrala

Inače, ako niste znali, glumci ne nose kući onaj kipić koji im se uruči na pozornici. Iza scene postoji stol sa oko 40 statua i onda pobjednici sami odaberu na koju će se ugravirati njihovo ime. To je zbunilo Terrya O'Quinna iz 'Izgubljenih', najboljeg sporednog glumca, koji je pitao: 'Jesu li svi ovi za mene?!' Najbolja sporedna glumica u komediji, Jaime Pressly koja u 'My Name Is Earl' glumi kučkastu suprugu, izjavila je da je pomno birala svoj kipić jer namjerava spavati s njim.

Trač novinari su cijelu večer bili zaokupljeni špijuniranjem toaleta u koji su odlazili slavni gosti. Poput dežurnih profesora na velikom odmoru pobrojali su tko se sve iskrao na 'čik pauzu'. Sa cigaretom u ruci uhvaćeni su Eva Longoria, Kiefer Sutherland, Denis Leary i Charlie Sheen koji, eto, i u stvarnom životu imaju prijestupničku narav!

Komentari

Nema komentara.