'Pirati' osvojili i MTV - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      'Pirati' osvojili i MTV

'Pirati' osvojili i MTV

MTV Movie Awards je nagrada gledatelja pa su obožavatelji(ce) Johnnyja Deppa, Orlanda Blooma i Keire Knightley došle na svoje.

s.p. 04.06.2007 0 komentara

'Pirati' osvojili i MTV

'Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja'  još jednom su pokazali da ih (mlada i američka) pubilka voli, na sinoćnjim MTV-evim filmskim nagradama dobio je nagradu za najbolji film a Johnny Depp je nagrađen kao najbolji glumac. Dodjelu MTV Movie Awards 2007 vodila je nama slabo poznata glumica Sarah Silverman, a jedan od najefektnijih trenutaka bio je poljubac Willa Ferrella i Sache Baron Cohena /NASLOVNA/ koji su pokazali zašto su nagrađeni za isti u filmu 'Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby'. G.Cohen nagrađen je i kao najbolji komičar, a za najboljeg filmskog zlikovca proglašen je lik Jacka Nicholsona u 'Pokojnima'

'300' Spartanaca  izgubilo je, nakon bitke za Termopile, bitku za najbolji film ali je, što opet nije iznenađenje, film nagrađen za najbolju borbu između Geralda Butlera i Perzijanaca. Svojevrsna posveta tom filmu je i nagrada za najbolju filmsku parodija, 'United 300', za što je nagrađen Andy Signore. Najbolji ljetni film kojeg još nismo vidjeli je tipični film za MTV generaciju – 'Transformers'. Iznenađenje je da za najboljeg debitanta nije nagrađen Justin Timberlake ('Alphadog'), a ni druga favoritkinja, mala Abigail Breslin ('Mala miss Amerike'), već je nagradu dobio najmlađi nominirani - Jaden Smith ('U potrazi za srećom') koji će 8.srpnja proslaviti 9. rođendan. 

Veliki događaj na red carpetu bio je i iznenadni dolazak Paris Hilton, koja se sprema za odlazak u zatvor u Los Angelesu, a pojavila se pred fotografima da pokaže svima kakva je ona ustvari.

Za ostale detalje i popis svih nagrađenih pogledajte na MTV-evim stranicama ovdje.

Komentari

Nema komentara.