RAF nije gotov! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      RAF nije gotov!

RAF nije gotov!

RAF objavio neformalne pobjednike berbe 2007, gostovanja - od Sombora do Ljutomera, te pojavu vrućeg DVD izdanja u svim boljim videotekama.

p.h. 24.04.2007 0 komentara

RAF nije gotov!

Na službenim stranicama Revije amaterskog filma objavljen je popis filmova koje je publika ocjenila najboljima na šestom izdanju ovog festivala održanog u zagrebačkom kinu Central u ožujku.

Radi se o 22 naslova u trajanju do 20 minuta iz Slovenije, Srbije, Brazila, Švedske i Hrvatske podijeljenih u 7 kategorija - igrani, dokumentarni, eksperimentalni, animirani, glazbeni film, te filmovi iz teens i kids kategorija, a sve ih možete provjeriti ovdje.

Ovaj filmski program u trajanju od dva i pol sata bit će prikazan u drugim gradovima u Hrvatskoj i svijetu pod nazivom 'RAF putuje'. Uži izbor filmova iz 2007. godine imat će svoju prvu projekciju već 29. travnja u Somboru, organizatori su primili pozive i u Koprivnicu, Osijek, Požegu i Karlovac, a tijekom ljeta RAF putuje i na Tabor film festival, Motovun FF i Grossmannov festival filma i vina u Ljutomeru u Sloveniji.

DVD 'Best of the best, RAF 2002 - 2006' promoviran na ovogodišnjoj Reviji, uskoro će se pojaviti na policama svih boljih videoteka, najavljuju organizatori. Dio programa bio je 22.04. prikazan na poljskom festivalu Amateur and independent cinema festival KAN u Wroclawu. 5. i 6. svibnja 2007. godine, program s DVD-a bit će prikazan i u nezavisnom bečkom kinu Schikaneder.

Ni tu priči nije kraj, opaka filmska mašinerija RAF poziva sve ostale zainteresirane da projekciju najbolje prihvaćenih filmova organiziraju i u svom gradu. Kontakt je press@revijaamaterskogfilma.hr .

7. Revija amaterskog filma održat će se od 30. ožujka do 05. travnja 2008. godine u Zagrebu.
Komentari

Nema komentara.