Nove uloge za (stare) komičare - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nove uloge za (stare) komičare

Nove uloge za (stare) komičare

Adam Sandler dublirat će Burt Reynoldsa u obradi komedije Roberta Aldricha, 'The Longest Yard', a Barbra Streisand razmatra majčinsku ponudu u nastavku filma 'Meet the Parents'.

27.01.2004 0 komentara

Nove uloge za (stare) komičare

Klasik Roberta Aldricha 'The Longest Yard' iz 1974. godine je duhovita priča o osuđenom igaču američkog nogometa koji predvodi tim zatvorenika u utakmici protiv zatvorskih čuvara. U obradi ovog filma u kojem je glavnu ulogu imao Burt Reynolds, osim Sandlera, pojaviti će se Chris Rock, neki poznati rapperi i profesionalni igrači američkog nogometa.

Film će se započeti snimati u lipnju ove godine pod paskom studija Paramount, a scenarij je napisao Sheldon Turner. Iako će biti nekih preinaka originalnog predloška, glavna nit priče će ostati ista.

Barbra, pak, ozbiljno razmatra mogućnost da se priključi obitelji Focker, izjavio je njen suprug James Brolin u jednom televizijskom showu.
Imali ste priliku čitati na našem siteu o snimanju 'Meet the Fockers', nastavku komedije 'Meet The Parents' iz 2000. godine i izjavi Bena Stillera kako priželjkuje da mu filmska mama bude Barbra Streisand.

Barbara Exclusive

Izgleda da će mu se ta želja i ostvariti jer ona čita scenarij i ima ozbiljnu namjeru priključiti se glumačkoj ekipi filma koju već čine Robert De Niro, Dustin Hoffman, Teri Polo, Blythe Danner i, naravno Stiller. Ovakav skup zvijezda garantira filmu finu zaradu na box officeu, bez obzira na stereotipan scenarij.

Ovo bi bila prva uloga 61-godišnjoj pjevačici i glumici nakon filma 'The Mirror Has Two Faces' iz daleke 1996. Otada se angažirala u politici pa tako i u ovogodišnjim predsjedničkim izborima gdje glasno podržava demokratske kandidate. Ostavi li se nakratko politike i prisjeti se svog komičarskog talenta (kojeg je pokazala u 'What's Up Doc?') mogli bi se u 'Meet The Fockers' koji put iskreno nasmijati i na njen račun.

Komentari

Nema komentara.