Sandler i Rock – opet zajedno - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sandler i Rock – opet zajedno

Sandler i Rock – opet zajedno

Nakon što je njihov film 'The Longest Yard' na američkom boxofficeu zgrnuo nemalih 60 milijuna dolara, odlučiše igrati na sigurno. I snimiti još jedan.

m.n. 31.05.2005 0 komentara

Sandler i Rock – opet zajedno

Nakon uspješne i zabavne suradnje na filmu 'The Longest Yard', koji je premijerno prikazan prošlog tjedna, glavni protagonisti se odlučili još malo družiti. Adam Sandler i Chris Rock u svoje su planere upisali film 'The Gilmores of Beverly Hills' čiji scenarij potpisuje C.Rock zajedno sa svojim dugogodišnjim suradnikom Aliem LeRoiem.

Dečki su definitivno na istoj valnoj duljini, pa je za sada poznato da će se radnja nove goofy komedije bazirati na raznim nevoljama u koje zapada siromašna crnačka obitelj. Recept je, kao što vidite, već poznat, no uvijek se možemo pouzdati u kreativnost kuhara.

Produkcijski dio priče iznijet će Sandlerova kompanija Happy Madison, dok bi se međunarodne distribucije trebao primiti Paramount koji stoji i iza filma 'The Longest Yard'. Što se tiče tog projekta, koji je ustvari remake originala iz 1974. godine, igrača footballa je osim Sandlera i Rocka glumio i the legendary Burt Reynolds.
Komentari

Nema komentara.