Udruga zabavljača made in USA - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Udruga zabavljača made in USA

Udruga zabavljača made in USA

Rob Schneider, Adam Sandler, Ben Stiller i njima slični nikako se ne mogu uozbiljiti. Zagorci bi rekli da imaju 'kršele v riti'… Iliti da ih buhe grizu…

m.n. 09.12.2004 0 komentara

Udruga zabavljača made in USA

Aha, na redu su geeky komičari od kojih se nekima okreće želudac i nije im najjasnije čemu tako. Iako o ukusima nećemo raspravljati, sigurni smo da barem približno znate na koga mislimo. Smotani su, glupavi ili to dobro glume. Variety je izvjestio da će Happy Madison, produkcijska kompanija Adama Sandlera uskoro krenuti s ekranizacijom bejzbol komedije 'Bench Warmers', što potkrepljuje podatak da su se ekipi priključili Rob Životinja Schneider i David Spade.

Nova stunt priča koncentrirat će se na tri muškarca koji su cijelo djetinjstvo patili zbog nedostatka sportskih gena. Naravno, namjeravaju to nadoknaditi osnivanjem tročlanog bejzbol tima koji će se suprotstaviti inače deveteročanoj momčadi. Sandler će ovaj put zadržati samo producentsku ulogu, a za trećim glumcem se traga.

Da nije zauzet, savjetovali bismo im Zoolandera 
Bena Stillera, glumca tog istog kova. Ipak, Stiller je s partnerom Stuartom Cornfeldom uspio produljiti ugovor s DreamWorksom na još tri godine. Vrlo je vjerojatno da će se Stiller uhvatiti režije filma 'Tropis Tunder' koji se bazira na scenariju koji je napisao s Ethanom Cohenom i Justinom Thoreauem.

Katica za sve, Stiller, igrat će i glavnu ulogu, a radnja bi trebala pratiti petoricu frendova koji su poželjeli iskusiti kampiranje na vojnički. Vrag će odnijeti šalu kada društvo završi u pravoj ratnoj situaciji. Stiller je usput otkrio i svoju najveću strast, film 'CivilWar in Bad Decline' koji će isto producirati njegova firmica Red Hour. Ovaj projekt je još u povojima, a George Saunders tek prerađuje svoju novelu. U svakom slučaju kakva god da radnja bila, likovi neće biti normalni, a svojim će stuntovima zapanjiti i najtvrdokornije, obećaju oni.
Komentari

Nema komentara.