Kliknuli Walken i Sandler - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kliknuli Walken i Sandler

Kliknuli Walken i Sandler

Smotanog Sandlera i cool Walkena gledat ćemo u komediji 'Click'. Posebno se veselimo zbog činjenice da Walken sve više pliva u komičarskim vodama.

m.n. 24.02.2005 0 komentara

Kliknuli Walken i Sandler

Luckasti majstor komedije Adam Sandler u novom se projektu združio s jednim od najboljih sporednih glumaca koje holivudsko tržište nudi – Christopherom Walkenom. Dvojac će snimati komediju pod naslovom 'Click' za Columbia Pictures, a redateljski će dio posla obaviti Juan Jose Campanella.

Scenarij za 'Click' su napisali Steve Koren i Mark O'Keefe, a priča se bavi arhitektom radoholičarem koji čudnim čudom pronalazi univerzalni daljinski upravljač koji ima opciju premotavanja njegovog života unazad i unaprijed. Komplikacije će se pojaviti kada daljinski počinje otkazivati poslušnost, zaobilazeći želje arhitekta. Sandleru je pripala uloga arhitekta, dok će Walken po svom dobrom starom običaju imati nešto manju ulogu tajanstvenog stričeka koji je arhitektu i dao tu ludu spravu.

Naše veselje u vezi ovog projekta izvire iz oduševljenja činjenicom da se Walken sve više i više priklanja komedijama. Budimo realni, riječ je o glumcu koji svojom ozbiljnošću naprosto mami osmijeh, a još ga je divnije gledati u ulozi nekog mistično s.ebanog lika.

Pozadina ovog projekta zasigurno leži u Walkenovom dealu s Vinceom Vaughnom i Owenom Wilsonom (s kojima snima 'Wedding Crashers') koji su dobri Sandlerovi frendovi (a i stalni suradnici). Kad ga se jednom dohvatila ova goofy ekipa, garantiramo da ga upravo zbog njegove prirodne komičnosti jedno vrijeme neće pustiti. Dark Horizons prenosi da će produkciju iznijeti Sandlerova kompanija Happy Maddison, dok je snimanje najavljeno za ljetne mjesece.

Komentari

Nema komentara.