Muzički filmovi na RAF-u! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Muzički filmovi na RAF-u!

Muzički filmovi na RAF-u!

U četvrtak na RAF-u pogledajte dox o ex-Yu putešestvijama slovenskog aktivista i trubadura Danija Kavaša, a svakog dana predahnite i uz glazbeni broj.

p.h. 28.03.2007 0 komentara

Muzički filmovi na RAF-u!

U četvrtak. 29.03. 2007. u 17.00 sati na RAFcut-u kina Central bit će prikazan 'Dani Kavaš kros Balkan tur' (anti-terorturistički filmski  dokument)!

Prekomurski umjetnik-aktivist, muzičar, strip crtač, poeta i slikar Dani Kavaš od 12.studenog do 01. prosinca 2003. proputovao je 18 gradova od Zagreba do Štipa na prvoj sveoubhvatnoj ex-Yu turneji nekog muzičkog izvođača nakon raspada Jugoslavije. Dani Kavaš kros Balkan tur je polusatni filmski makadam koji prati Danija kako na putu hrabro trese granice izmedju Banja Luke i Sarajeva, Kragujevca i Prištine, Beograda i Vukovara, Mostara i Mostara, Slovenije i Baklana, prošlosti i sadašnjosti.

Danija, osim kamera na putu prate i Marko Brecelj, Darko Rundek, Satan Panonski, Ruins Matador, Wasserdicht, Neue Slowenische Kunst, CrossRadio, lična garda Ratka Mladića, Bill Clinton, klupski i medijski aktivisti i mnogi drugi čobani. Terenske snimke bile su napravljene s namjerom gole dokumentacije, a film se dogodio post festum, kada je ta dokumenacija dobila dodatnu važnost zbog invalidnosti koja je snašla Kavaša i onemogućila mu daljnje nastupanje.

Dani će sa svojom ekipom posjetiti RAF u četvrtak i nakon prikazivanja filma napraviti performans, samo za RAF-ove goste! 

Osim gospodina Kavaša, na RAF-u se svakog dana u glavnom programu u 19.00 sati vrte glazbena intermezza, dosad smo mogli vidjeti spot Tarzan ekipe iz Krškog, a u sljedećim danima uhvatite glazbene brojeve po sljedećem rasporedu!

SRIJEDA, 28.03. Christmas, Kristofer Lidej, Zagreb / Hr, 4'26''    
ČETVRTAK, 29.03. Throw away your television, Dino Mileta, Zagreb / Hr, 4'16''    
PETAK, 30.03. Dva policajca i jedan načelnik, Oliver Kovač, Zagreb / Hr, 4'
SUBOTA, 31.03. Etui Etui Soniczoil: Gizmo, Etui, Skvrr i Viski, Zagreb / Hr, 8'

Komentari

Nema komentara.