Hollywood brije na hrvatski projekt! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hollywood brije na hrvatski projekt!

Hollywood brije na hrvatski projekt!

Chaka Kahn, Wesley Snipes i Paris Hilton uskoro će brijati glave i bez vode - jednim proizvodom sa HR strategijom, a možda jesti i HR Mickey Mouse paštetu.

filmski.net 22.02.2007 0 komentara

Hollywood brije na hrvatski projekt!

'Bold For Men', proizvod čiji sastav štiti od porezotina, iscjeljuje i njeguje kožu te omogućuje brijanje glave na suho, brendirala je prva za to specijalizirana agencija u Hrvatskoj Brandoctor, sestrinska tvrtka marketinške agencije Bruketa & Žinić. Proizvod koji se, kaže press release, hrabro igra riječima 'bald' (ćelav) i 'bold' (smion), pronašao je svoj put do Oscara.

Put je, doduše sporedni, ali svakako spomena vrijedan. Proizvod 'Bold For Men' će se ove nedjelje pojaviti u više od 200 prestižnih poklon paketa za slavne osobe na 8. godišnjoj Children Uniting Nations Oscar Awards večeri i zabavi koja će se održati u Hollywoodu.

Zabavu će voditi muzička zvijezda Lil' Kim, a među onima kojima će pripasti paket naći će se muzičke i filmske zvijezde kao što su Prince, Missy Elliott, Paula Abdul, Chaka Kahn, Wesley Snipes, Paris Hilton, Chris Tucker i drugi.

U isto vrijeme, hrvatsku upotrebu najpoznatijeg Disneyevog branda – Mickey Mousea na čajnoj pašteti, marljive duše s Boing Boinga danas su proglasile najboljim licenciranim Disney proizvodom i to u žestokoj konkurenciji s japanskim Mickey Mouse vibratorom! Ako ste pomislili da je Mickey Mouse dotakao dno života činjenicom da će ga u predstojećoj – igranoj verziji koju smo najavili ovdje glumiti Nicholas Cage, razmislite opet.
Komentari

Nema komentara.