Oscarovo novo ruho - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Oscarovo novo ruho

Oscarovo novo ruho

Čelična lady oscarovske fešte, Laura Ziskin, zaslužna je za obnovu sitea i rezanje srcedrapateljnih govora zahvale, a Spike Lee za novi promo...

p.h. 21.02.2007 0 komentara

Oscarovo novo ruho

Oscar je u svom 79. izdanju debelo zakoračio u digitalnu eru, svjedoči tome i obnovljeni site na kojem se mogu naći intervjui sa svih 177 nominiranih, blog koji uređuje voditeljica ovogodišnje ceremonije Ellen DeGeneres, on-line igra 'Pronađi broj 79' i 'kamera zahvala' (Thank You Cam), koja će omogućiti pobjednicima da zahvale svom psu, frizeru i mačku, a bez da na pozornici provedu 30 minuta.

Promjene su rezultat rada ovogodišnje šefice oscarovske fešte Laure Ziskin, producentice 'Spidermana' koja je poznata po vrlo ozbiljnom i predanom radu na projektima. Namjera joj je bila postaviti što više on-line sadržaja i omogućiti gledateljima pristup što većoj količini informacija o nominiranima. Kreativna savjetnica Ziskinove, Bedonna Smith u vezi s tim je izjavila kako su promjene, između ostalog, rezultat istraživanja koje je pokazalo da gledatellji showova, poput Oscara i Super Bowla iste gledaju u društvu svojih kompjutora.

Ovih dana je izašao i promo za Oscara koju smo najavili ovdje, a koji je režirao Spike Lee. Filmić je sniman u New Yorku, a u njemu slučajni prolaznici izgovaraju neke od najpoznatijih filmskih citata u posljednjih 70 godina - klik dolje.



Ukoliko ih niste uspjeli pohvatati u promo filmu, citate potražite na plakatu /NASLOVNA/, a ako vam je želite saznati što vam novi Oscar site nudi, učinite to ovdje.
Komentari

Nema komentara.