Peter Jackson bi micao London - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Peter Jackson bi micao London

Peter Jackson bi micao London

Redatelj 'Gospodara prstenova' možda će snimiti serijal o smrtonosnim strojevima - i pokretnim gradovima!

s.p. 22.12.2009 0 komentara

Peter Jackson bi micao London

Novozelandski mediji objavili su kako bi Peter Jackson mogao ekranizirati serijal 'Smrtonosni strojevi' ('Mortal Engines') britanskog ilustratora i pisca Philipa Reevea. 'Smrtonosni strojevi' su ujedno i naslov maštovitog znanstveno-fantastičnog romana koji je prvi dio planiranog serijala o 'gladnom' i pokretnom gradu.

Priča počinje lovom velikog, pokretnog grada Londona na rudarski gradić. London ga proguta i preradi sve korisne materijale u energiju koja mu treba za pokretanje kotača. Osim osvajanja malih gradova, londonski gradonačelnik želi upotrijebiti oružje koje je milijunima godina ranije uništilo Zemlju. U napetoj igri kriminala, urota i pokušaja ubojstava, nekoliko mladih ljudi pokušava spriječiti katastrofu...

Jacksonov glasnogovornik još nije ni potvrdio ni demantirao vijest, ali već se pročulo da se Jackson interesirao za prava ekranizacije knjige. Ugledni redatelj ima dosta projekata u planu, no ovo bi stvarno mogao biti vrlo zanimljiv film. Samo pomislite na ideju o 3D filmu - o pokretnim gradovima!

Komentari

Nema komentara.