Prvo dobar, pa onda tih - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Prvo dobar, pa onda tih

Prvo dobar, pa onda tih

Zamišljen sam&melankoličan look Tobeya Maguirea opet je među zaslužnijima za novu ulogu. Tobey će, prema svemu sudeći, biti 'Quiet Type'.

m.n. 13.06.2005 0 komentara

Prvo dobar, pa onda tih

Nakon filma 'The Good German' i temeljitih pregovora za ulogu u filmu 'Quiet Type' ne preostaje nam ništa do zaključiti da Tobey Maguire nastavlja u istom, revijalnom tonu. Naime, nekadašnji je Spidey u francuskim razmišljanjima ne bi li prihvatio ulogu u romantičnoj komediji iza koje stoji New Line Cinema i Michael London u producentskim cipelama.

Hollywood Reporter prenosi da se radnja bazira na priči nijemog mladića koji iz malog gradića odluči preseliti u New York ne bi li pokušao ostvariti svoj san i osnovati orkestar. Da bi cijela priča dobila na šarmu, otkrit ćemo vam da će mladić ostati nijem cijeli film što bi ipak moglo predstavljati svojevrsni izazov za Tobeya.

Zanimljiva je i cijela povijest projekta – scenarij je već 2002. ispisao Rob Perez, da bi ga prepravljao Martin Haynes. No, scenarij je ipak zahtjevao temeljitiju doradu tako da zadnju verziju (koja je valjda i posljednja) potpisuje Richard LaGravanese. Kada su Londona pitali o filmu, čovjek je lijepo zdravoseljački objasnio: 'To je light i magična priča o čovjeku koji može uspjeti i bez govora. Film se, metaforički, bavi načinima na koje ljudi komuniciraju – dok se neki deru i vrište, drugi ne govore ništa.' Eto nam.
Komentari

Nema komentara.