Zvijezde ili stoka?!? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Zvijezde ili stoka?!?

Zvijezde ili stoka?!?

Najmasniji tračevi koji su popratili ovogodišnje izdanje Zlatnih globusa!!! Tko je koga ošmario, tko nije smio pred kamere jer je predebe-o...? Čitaj!

m.n. 19.01.2005 0 komentara

Zvijezde ili stoka?!?

Nakon što smo vam prenijeli sve one silne njuškice koje su kući odnijele zlatne kugle zemaljske, priliči da vam prenesemo kako su se ponašali celebrity's i što se sve u sklopu Golden Globesa pričalo. Ponuda je toliko masna da fakat ne znamo odakle krenuti. Možda da počnemo s onima koji se nisu pojavili – tu vrstu uvjerljivo predvodi Tobey Maguire kojem su vlastiti agenti zabranili da se penje na pozornicu ne bi li predstavio Scorseseovog 'Aviatora' (DiCaprio i on su super frendovi), a sve zbog njegovih nešto masnijih šlaufića i podebljane kilaže koja bi mu mogla ugroziti reputaciju gipkog 'Spidermana'"! Yeah! 

Pravu je halabuku digao susret prpošne Nicky Hilton koja je u toaletu nabasala na Shannen Doherty, što je kod potonje izazvalo pravu histeriju jer ime Hilton ne može vidjeti ni na papiru. Zašto, pitate se naivno? Magična riječ je seka Paris koja je svoj golišavi video snimila upravo s bivšim zaručnikom miss Doherty. Prilično je pogleda izazvao i uvijek dobro raspoloženi Quentin Tarantino – on se na svečanoj dodjeli nije pojavio sa djevojkom mu Sofiom Coppolom kao što su svi znatiželjnici priželjkivali, nego je cijelu večer proveo šuškajući s blagonaklonom obožavateljicom.

Neugodan okus u ustima Halle Berry ostavio je naprasan i primitivan Usher koji ju je salijetao cijele večeri, pokušavajući joj prodati jeftine spike. Ovu ćemo tiradu završiti s Mishom Barton i Brandonom Davisom (naslovna fotka), čiji je love boat poljuljala sama Barton tako što mu je tijekom večeri nakon svađe opalila pljusku. Ah ljudi, dajte se suzdržite barem dok ste u gostima.

Prilično komična situacija, koju bi sam Altman poželio za nastavak 'Pret-A-Portera' nastala je na overbookiranim afterima. Naime, osim svog šika koji uz to ide na sve je strane frcao ego zvijezda, ali i zvjezdica. Nešto manje zvijezde svim su silama pokušavale ući na party A-listera i teškaša, ne mareći za eventualne popratne sramote.

Miramaxov je Glamour party bio pretrpan, a oko sokolovo je zabilježilo da su neki od slavnih bili prilično neugodni u svojim pokušajima da uđu (iako ih nije bilo na popisu), dok je dotični Harvey Weinstein čak ostao bez svog mjesta jer je umjesto njega sretno upao neki anonimus Rob Weinstein. A da ne spominjemo situaciju u kojoj se od tri party dvorane uvijek zaguši samo ona u koju je nosom provirila, recimo, Julia Roberts.

Za sljedeću godinu svim zvijezdama u amanet stavljamo da prije izlaska iz kuće barem dvadeset puta ponove – 'Ja sam zvijezda, a ne stoka!'.  

Komentari

Nema komentara.