Tobey u Tokiju - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tobey u Tokiju

Tobey u Tokiju

Nakon svih mreža paučjih, Tobeya Maguirea imat ćemo prilike ponovno gledati u ulozi spasitelja. Ovaj put se bori protiv japanskog podzemlja.

m.n. 15.04.2005 0 komentara

Tobey u Tokiju

Glavni nositelj 'Spiderman' franšize, Tobey Maguire, odlučio je da je vrijeme da se okani veranja po zgradama i da je kucnuo čas za nove projekte. No, ako je suditi prema radnji njegovog novog projekta, vječni se dječak baš i nije daleko odmaknuo. No, krenimo redom – Sony je otkupio prava na roman 'Tokyo Suckerpunch' Isaaca Adamsona, te unajmio Eda Solomona da književni predložak pretvori u scenarij.

Glavni protagonist romana je Billy Chaka, reporter iz Clevelanda koji radi za azijski teen časopis. Kada ode u Tokyo izvještavati o prvenstvu o borilačkim vještinama koje ga i samog zanimaju, odluči se sresti sa starim prijateljem Satom Migusionom koji je proslavljeni redatelj. No, umjesto njega, u baru ga dočekuje djevojka iz snova s Yakuza tetovažom. Chaka pomaže djevojci, saznaje da mu je prijatelj ubijen, te se zapliće u žestoke priče japanskog podzemlja.

Maguirea ćemo, naravno, gledati u glavnoj ulozi, ponovno u cipelama ženskog spasitelja i snagatora (kako to ide s njim sićušnim???), što baš i ne obećava. No, olakotna je okolnost što se radnja odvija u Tokiju, te je stubokom prožeta japanskom kulturom. Točku na i trebao bi staviti i scenarist Solomon koji već ima mnoga iskustva s kvazi-borilačkim spektaklima – potpisuje 'Charlijeve anđele' i 'Man in Black'.
Komentari

Nema komentara.