Arhitektura po Bradu Pittu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Arhitektura po Bradu Pittu

Arhitektura po Bradu Pittu

Mmmm interijeri, jebozovni eksterijeri i vi divne konstrukcije! Draži ste mi od Jennifer i Angeline zajedno ;) Fućkaš glumu kad imam nacrte!

m.n. 01.06.2005 0 komentara

Arhitektura po Bradu Pittu

Koliko je slavnima lako ispuniti svoje opsesije pokazuje ekstremni primjer Brada Pitta. Naime, ako niste znali, Pitt je osim što izigrava gospodina Poželjnog do ušiju i vrlo javno zaljubljen u Arhitekturu. Koliko je njegova opsesija ozbiljna signaliziralo je već poznanstvo s Frankom Gehryem (upoznali su se 2001. i ubrzo postali dobri prijatelji), ali i činjenica da je Brad upravo kod Gehrya uzimao poduke o kompjuterskom dizajnu i konstrukciji općenito.

Za one neupućene, Gehry potpisuje slavni Guggenheimov muzej. Iako nigdje nismo pronašli podatak da je Pitt završio ili pak barem upisao arhitekturu, fakti su fakti – najnoviji su glasi da će prekaljeni glumac upravo s velikim Gehryem ući u ogroman projekt redizajna malog britanskog obalnog gradića Hovea. Stvar je teška 250 milijuna funti, a Mr. Pitt neće biti samo potrčko već će biti zadužen za dizajn restorana i penthoouse stanova (za koje neki mediji navode da ih ustvari namjerava kupiti).

Bivši muž Jennifer Aniston o svojoj je ostrašćenosti arhitekturom i ljudima poput Rema Koolhaasa govorio u mnogim intervjuima, iako nitko nije očekivao da će stati uz bok istima. Koriste li ga velikani samo da bi pridobili još medijske pozornosti nije nam znano, iako nam na pamet padaju mnoga vrata koje lova i slava ipak mogu otvoriti.

Dok smo mi tako besramno zlobni, Pitt se kune u umjetnost: 'Frank mi je rekao: ako znaš kamo neki posao ide, nije ga vrijedno raditi. To mi je postalo mantra. To je život pravog umjetnika'. Guardian još nadodaje da svi hvale Pittov smisao za estetiku, a šuška se da je gospodin Predivni već u Gehryevom dream teamu (savjetnik je po pitanjima kino i sportskih dvorana) koji će transformirati određene četvrti L.A.-a za cifru od 800 milijuna funti. Ljudi dragi, sve je moguće!
Komentari

Nema komentara.