MI3, Hunter S. Thompson i odrasli Billy Elliott - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      MI3, Hunter S. Thompson i odrasli Billy Elliott

MI3, Hunter S. Thompson i odrasli Billy Elliott

Iako se čini da je sva filmska svita zapela na Azurnoj obali, to je samo fatamorgana. Nove projekte sklopiše Jamie Bell, Lindsay Lohan i Bruce Robinson.

m.n. 18.05.2005 0 komentara

MI3, Hunter S. Thompson i odrasli Billy Elliott

Nakon nedavne vijesti da se Scarlett Johansson fino zahvalila J.J. Abramsu, redatelju akcijanera 'Mission Impossible 3' i dala košaricu Tomu Cruiseu, na mjesto njegove filmske dragane brzo je uskočila gospodična Lindsay Lohan. Osim što će se već tradicionalno smješkati i biti divna-krasna, Comingsoon izvještava da joj je obveza da odmah krene u teretanu ne bi li u nekoliko slijedećih tjedana nabacila nešto mišića.

Ova je uloga za Lohanovu koja u SAD-u ima status perspektivne teen zvijezde pravi vjetar u jedra, jer će joj ime Toma Cruisea ipak osigurati nešto više pažnje. Kada su je pitali kako će joj biti raditi s Tomicom, mlada je Lindsay odgovorila: 'Užasno sam uzbuđena, a osjećaj je nevjerojatan. Bojim se'.

Svojoj ionako perspektivnoj karijeri će još malo warpa dodati i talentirani Jamie Bell kojeg se sjećamo iz 'Billy Elliota'. Mladca je dopala uloga u filmu 'Hallam Foe' koji će prema istoimenom književnom predlošku Petera Jinksa odrežirati škotski redatelj David Mackenzie. Produkciji je namijenjen budžet od 4 milijuna funti, a glavni je nositelj radnje neobični tinejdžer Hallam koji se užasno napalio na voajerizam, a da bi se bavio svojim kinky hobijem koristi sva moguća pomagala. Radnja je dovoljno intrigantna tako da se pouzdamo u vještine Jamiea Bella.

Priču o castu završavamo s već najavljivanim projektom 'Rum Diary', za kojeg se šuškalo da bi mogao biti odskočna daska za redateljevanje Benicia Del Tora. To ipak neće biti slučaj, budući da Dark Horizon izvještava da će se adaptacije prvog romana Huntera S. Thompsona (bavi se novinarstvom i putešestvijama u Puerto Ricu) primiti Bruce Robinson ('Whitnail and I'). Robinsona je navodno vrbovao sam Johnny Depp (što je već neuspjelo pokušavao na nekoliko drugih projekata) koji je već odavno u igri za glavnu ulogu. Snimanje počinje čim Depp zgotovi nastavak 'Pirata s Kariba'.
Komentari

Nema komentara.