Crtica, dvje, tri - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Crtica, dvje, tri

Crtica, dvje, tri

Tko, s kime, što, kada, po čijoj knjizi, za koliko para, gdje....

10.12.2003 0 komentara

Crtica, dvje, tri

Sean Connery pojavit će se u glavnoj ulozi bivšeg FBI agenta koji je zbog zločina kojeg nije počinio bio 15 godina u zatvoreništvu. Nakon što je pušten, pogađate?!?, traži osvetu. Radni naziv filma je The Picaresque Revenge.

Mlada glumica Katie Holmes (Dawson's Creek) mogla bi se pojaviti u ulozi Rachel, objekta Christian Baleovog interesa u novom Batmanu. Prije konačne odluke, pragmatični redatelj Christopher Nolan želi vidjeti testni poljubac.

Sean Penn, Nicole Kidman i redatelj Sydney Pollack ključna su imena novog političkog trilera The Interpreter. Penn je FBI agent (all american paranoja?!?), a Kidman UN-ova prevoditeljica koja sumnja da je žrtva zavjere. 

Neve Campbell žarko bi željela zaigrati ulogu zvijezde nijemih filmova Luise Brooks u filmu za kojeg trenutno traži potrebna financijska sredstva (a i božićno je vrijeme darivanja kao stvoreno za dobra djela). Brooks je zvijezda iz 20-ih godina, poznata po hitovima poput Pandora's Box nakon čega se povukla i otišla živjeti u Europu. Campbell se nada da će joj uloga u Altmanovoj balet drami The Company donijeti potreban investitorski interes.

Spiderman, Tobey Maguire, dočepao se prava na memoare manijakalno depresivnog krivotvoritelja umjetnina Andy Behrmana kojeg će portretirati u filmu Electroboy. Snimanje započinje sljedećeg ljeta, a Maguire će odraditi i producentski dio posla.

Genijalni autor video spotova Chris Cunningham (radovi za Aphex Twin, Bjork, Squarepusher, Leftfield...) priprema svoj dugometražni debut. UK Film Council donirao mu je 164 200 $ za adaptaciju znanstveno fantastičnog stripa Ranx kojeg prerađuje s Gordyjem Hoffmanom (Love Lisa, Kathy Bates i PS Hoffman).

Komentari

Nema komentara.