Sean Penn na godišnjem - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Sean Penn na godišnjem

Sean Penn na godišnjem

Popularni glumac odrekao se nekoliko projekata da bi bio uz svoju ženicu i dječicu. Pretvara li se 'zločesti dečko' u obiteljskog čovjeka?

s.p. 17.06.2009 0 komentara

Sean Penn na godišnjem

Sean Penn je odgodio rad na nekoliko filmova jer želi provesti više vremena uz svoju obitelj. Kao što smo i objavili, Penn je ove godine prihvatio ulogu u komediji braće Farrelly 'Three Stooges', a dogovorio je i nastup u trileru 'Kartel'. Sada je njegova glasnogovornica Mara Buxbaum objavila da su producenti oba filma informirani kako Penn sada nije na raspolaganju, no ako snimanje bude odgođeno, rado će ostati uključen u projekt.

Filmaši 'Kartela', priče o ocu koji štiti sina od meksičkih mafijaša, već su objavili kako i dalje planiraju početi snimati na jesen pa će potražiti novog glumca. Studio MGM još nije objavio što će s 'Three Stooges', već su angažirani Jim Carrey i Benicio Del Toro, a i za treću ulogu potrebna je zvijezda.

Penn se nedavno pomirio sa suprugom Robin Wright Penn, i to nakon njihovog drugog raskida u zadnjih 18 mjeseci. Izgleda da bi produženi godišnji odmor trebao poslužiti Pennu da provede više vremena uz ženu i dvoje djece i pokuša održati obitelj na okupu.

Komentari

Nema komentara.