Spašava nas FOREVERMAN - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Spašava nas FOREVERMAN

Spašava nas FOREVERMAN

…pravednik i borac za malog čovjeka, hrabar i snažan, koji se svakoga dana bori sa svojim životom. Ljepotica uvijek nekako dođe :)

m.n. 01.03.2005 0 komentara

Spašava nas FOREVERMAN

Dugogodišnji Marvelovac Stan Lee je možda star, ali je još uvijek sposoban i spreman oživjeti još jednog superheroja u svom ovećem špaliru. U novom se naumu zbuksao s producentom Robertom Evansom, a gospoda, prema Comingsoonu, planiraju lansirati potpuno novu franšizu.

I dok se nama takve velike želje ipak čine malo prenapuhane, novom junaku iliti uzdanici nadjenuše ime 'Foreverman' i.... pustolovine mogu početi. 'Zauvijekčovjek' će prema riječima njegovih stvaratelja biti svemoćan, tik negdje između Spidermana i Silver Surfera (koji su također Leejeva djeca), a imat će i probleme njima nalik – spasiti svijet i nositi se sa zadaćama svakodnevice.

Scenarij za novi blockbuster pisat će Peter Briggs koji je junački zanat pekao u 'Hellboyu', dok će vrhnje obrati Paramount Pictures i POW! Entertainment iza koje stoji Lee glavom i bradom. Predsjednik POW! kompanije je već pun entuzijazma izjavio – 'Danas ljudi stalno traže nešto drugačije, tako da će Stan kreirati neki koncept koji publika još nije vidjela'.

Obećanje glasi ovako – Foreverman će se boriti za pravdu (nije baš neka novost), a razni zločinci imat će razne do sad neviđene moći. Iako nama cijela priča još visi u zraku, to je za sada sve. No, ne brinite, bit ćemo pašeni čim se nađe glumac koji će stati u novi Forevermanov kostim. Crknite zločinci :) 

Komentari

Nema komentara.