Zeko hop! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Zeko hop!

Zeko hop!

Dogodila se jedna od bizarnijih suradnji u svijetu animacije - Hugh Hefner, tata svih zečica i Stan Lee, tata superheroja, rade crtić.

07.09.2004 0 komentara

Zeko hop!

Zamislite scenu: superheroj u svilenoj pidžami se bori protiv zlikovaca uz pomoć Playboyevih zečica. Smiješno. No još je smiješnija činjenica da ovu scenu više nećete morati dugo zamišljati, naime glava časopisa Playboy, Hugh Hefner, prisjetio se svoje srednjoškolske strasti (stripova, ne žena, perverznjaci jedni!) i udružio se s najvećom živućom ikonom iz svijeta stripa, Stanom Leejem, kako bi napravili animiranu seriju 'Hef's Superbunnies'.

Marvelovac Stan Lee stvorio je neke od najpoznatijih stripovskih superheroja, koji su se pojavljivali na svim vrstama ekrana i platna, od animiranih do igranih verzija. U toj se ekipi nalaze 'Spider-Man', 'Daredevil', 'The Incredible Hulk', 'Fantastic Four' i 'X-Men'. I osamdesetogodišnji Stan Lee i sedamdesetšestogodišnji Hugh Hefner izjavili su da se već godinama dive jedan drugom i da su shvatili da je krajnje vrijeme za suradnju u kojoj će otkriti pravi Hefnerov identitet.

Polusatnu pilot epizodu ove mainstream serije u nastajanju naručio je MTV, a ista će biti proizvod suradnje Lee-ove 'Pow! Entertainment' i Playboyevog ogranka 'Alta Loma Entertainment'. Priči se dodaje i da će Hugh Hefner najvjerojatnije sinkronizirati sam sebe, odnosno svoj alter ego u seriji, a sam kaže kako je jako uzbuđen što će surađivati na tako napetom, seksi projektu sa stripovskom legendom. I tako, dok mi mislimo da urednik Playboya noću spava snom pravednika (hmmm...), on će se zapravo, uz pomoć zečica, boriti protiv neprijatelja demokracije.

Možda će se neki razočarati kada čuju da u seriji neće biti golotinje (pa kakve to onda veze ima s Playboyem?, pitate se), ali su nam zato obećali puno dobre zabave i satiričnog pristupa. Pretpostavljamo da bi potencijalne obnažene sise i ostali dijelovi tijela, makar i nacrtani, seriju zakopali duboko u noćni termin kako ne bi ometala čedni eter MTV-jeve produkcije.

Komentari

Nema komentara.