Brad Pitt je Chad Schmidt i obrnuto - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Brad Pitt je Chad Schmidt i obrnuto

Brad Pitt je Chad Schmidt i obrnuto

Glavni glumci – Pitt i Pitt, to je ukratko komedija 'Chad Schmidt'. Priznajemo rima je bila namjerna, a da nam makne sarkazam ostavljamo gospodinu Pittu.

m.n. 17.02.2005 0 komentara

Brad Pitt je Chad Schmidt i obrnuto

Brad Pitt se zbog privatnih clasheva vjerojatno mora pretrpati poslom:) Nakon što smo prošli tjedan najavili da je pristao na glavnu ulogu (uz super cast) u trileru 'The Contract' gdje će glumiti zavodnika studentica, Sony je objavio da će naš Pitt također biti kolovođa komedije 'Chad Schmidt'. Sony je samo za scenarij odvojio nešto poviše milijun dolara, kupivši tako prava od Stevea Conrada koji u Hollywoodu ima prilično stabilan status ('Wrestling Ernest Hemingway', 'The Weather Man').

'Schmidt' je priča o mladom glumcu Chadu koji tijekom osamdesetih dolazi u Los Angeles ne bi li uspio u filmadžijskom svijetu. Kad stigne, ustvrdi jadan da je vrlo sličan drugom glumcu u usponu, Bradu Pittu, a kako se Pitt penje na društvenoj i zvjezdanoj ljestvici, Schmidtu se zatvara sve više i više vrata. Prisiljen je suočiti se sa svojom neoriginalnošću, kao i s okrutnom stvarnosti kojom se rukovodi showbiznis.

Ostali cast još nije poznat (ali možda ge i neće biti kad su sve uloge Pittove:), a za sad se samo zna da će izvršni producent biti već spomenuti Steve Conrad. Sumirajmo potencijale za kraj: sve će biti dobro ako će ovo biti komedija a la Charlie Kaufman, a početnu prednost daju same po sebi smiješne osamdesete u koje je priča smještena. Ipak, činjenica je da Pitt već duže vrijeme, unatoč brojnim filmovima tipa 'Troja', nije baš nešto zablistao.

Komentari

Nema komentara.