Parovi za paranje ušiju - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Parovi za paranje ušiju

Parovi za paranje ušiju

John Cusack i Morgan Freeman potpisali ugovor (nije predbračni, ne brinite), dok će Brad Pitt i Naomi Watts nevino zaigrati brata i sestricu.

m.n. 07.02.2005 0 komentara

Parovi za paranje ušiju

John Cusack i Morgan Freeman pristali su glumiti u trileru 'The Contract' za čiju će se režiju pobrinuti Bruce Beresford ('Driving Miss Daisy'). Već je sad za film osiguran budžet od 37 milijuna, a priča slijedi obitelj čija je sudbina obilježena dokazima na koje nabasaju djed, sin i unuk – slučajno otkriju tragove koje je ostavio serijski ubojica. To je za sad sve od objavljenih detalja… Scenarij potpisuju Stephen Katz i John Darrouzet, a produkcija je najavljena za proljeće.

Oko slijedećeg projekta kotrlja se nešto opširnija priča. Naslov je 'The Corrections', a osim što je riječ o adaptaciji američkog nacionalnog bestselera koji godinama ne silazi s top lista, glavna je uloga pripala
Bradu (lijep sam, što mogu) Pittu, koji u posljednje vrijeme više publiciteta dobiva zbog raskida s Jenny nego zbog glume. No, krenimo redom i natanane.

'The Corrections' je treći roman Johnatana Franzena, a radi se o crnohumornoj drami koja kroz nekoliko desetljeća prati pet članova obitelji Lambert – muža i oca Alberta koji obolijeva od demencije, tvrdoglavu mu ženu Enid koja sve potiskuje i poriče da problem postoji, te njihovo troje djece - najstarijeg sina Chipa koji je izgubio mjesto na collegeu jer je zaveo studenticu, sestru mu Denise i brata Garya. Pitt će, pretpostavili ste, glumiti nestašnog Chipa, a seka i brat će mu biti Naomi Watts i Tim Robbins glavom i bradom.

Dark Horizons navodi da će mamu najvjerojatnije zaigrati Judi Dench, tako da se radi o cast dinosauru koji već imenima plijeni pažnju. Redatelj se još ne zna, no distribucija je već dogovorena – premijera će biti na zimu.
Komentari

Nema komentara.