Hollywood u magli - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hollywood u magli

Hollywood u magli

Najavljeno je snimanje remakea jednog od najstrašnijih horora '80ih, 'The Fog' Johna Carpentera. Majstor će samo pripomoći u produkciji.

m.n. 28.10.2004 0 komentara

Hollywood u magli

Jesen nam uvijek donosi ljigavu, sivu i pomalo tajnovitu maglu. To znaju i u Hollywoodu pa će je i ovaj će je put okrenuti u svoju korist. Revolution Studios vedro kreću u novi projekt, udahnut će novi život hororu iz 1980. 'The Fog' redatelja Johna Carpentera. Nagovarali su dobrog starog horor tatu da on opet bude redatelj, ali kaže da je već svoju maglu napravio pa će na novom filmu biti samo jedan od producenata.

Scenarij se ubrzano piše, na čelu s Cooperom Layneom. Novo izdanje producirat će i Debra Hill koja je zajedno s Carpenterom i Davidom Fosterom napisala originalnu priču. Glavni glumci u osamdesetima bili su Adrienne Barbeau i probajte pogoditi... kraljica vrištanja Jamie Lee Curtis; nova postava nam još nije poznata.

A što donosi magličasta koprena? Vodi nas u mali ribarski gradić sjeverne Kalifornije gdje je pred stotinjak godina potonuo brod zbog nerazjašnjenih okolnosti tijekom guste mliječne magle. Ah te vremenske neprilike! Duhovi pomrlih marinaca izlaze iz vode da bi se osvetili. Ljuti su, ledeni i sto posto gladni! Opet će nadrljati stanovnici. Buu!!!

Zanimljiva je činjenica da je Carpenterov film već doživio jedan remake. Naime, upravo se snima nova verzija 'Napada na policijsku stanicu' s Ethanom Hawkeom u glavnoj ulozi.

Komentari

Nema komentara.