Šerbedžija u kultnom hororcu! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Šerbedžija u kultnom hororcu!

Šerbedžija u kultnom hororcu!

Remake horora 'The Fog', klasika nad klasicima, između ostalih osvjetlat će i svima nam dobro znan Rade Šerbedžija!

m.n. 18.03.2005 0 komentara

Šerbedžija u kultnom hororcu!

O remakeu kultne horor poslastice 'The Fog' smo vas obavijestilijoš prije nekoliko mjeseci. Sve predvodi Revolution Studios, a John Carpenter, redatelj originala iz 1980., ovaj će se put prihvatiti samo producentskog posla. No, u našoj današnjoj ponudi su puno konkretnije stvari, štoviše i razlozi za busanje o prsa.

Naime, Reuters nam otkriva dugoočekivani cast – ženska je uloga pripala Selmi Blair ('Hellboy'), dok su muške podijelili DeRay Davis, Tom Welling i Rade Šerbedžija. Šerbedžijino nam ime izvlači smiješak na lice (on pjeva, glumi, recitira, banči…on može sve:)). Rade, najbolji glas našeg domaćeg glumišta, u legendarnom će hororu zaigrati svećenika (jer mu sav misticizam, crnina i brada toliko dobro stoje), dok će Selma Blair preuzeti glavnu žensku ulogu koju je u originalu glumila Adrienne Barbeau koja je u to vrijeme bila udata za Carpentera.

Za one koji ne znaju, radnja cijele priče je smještena u sjeverno-kalifornijski gradić gdje je pred nekih stotinjak godina potonuo brod pod vrlo misterioznim okolnostima za vrijeme guste magle. Naime, na brod su utemeljitelji grada ukrcali stanovnike kolonije gubavaca koji su tu živjeli, s jedinim ciljem – opljačkati ih i potopiti brod. Nakon stoljeća čekanja, čudna se posada budi iz sna s jednom gorućom željom – osvetiti se stanovnicima gradića koji su ih koštali glave.

Redateljski dio posla odradit će Rupert Wainwright ('Stigmata'), dok originalni scenarij Johna Carpentera i nedavno umrle Debre Hill prerađuje Cooper Layne.
Komentari

Nema komentara.