Johnny Depp bi radije goluba na grani - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Johnny Depp bi radije goluba na grani

Johnny Depp bi radije goluba na grani

...nego vrapca u ruci. Pa je stoga zgrabio prava za ekranizaciju još neobjavljene knjige 'Shantaram: A Novel' za koju se još ne zna jel' to ekipa puši ili što.

filmski.net 07.10.2004 0 komentara

Johnny Depp bi radije goluba na grani

Johnny je Depp od napušenog i tinejdžerskim ekscesima sklonog tridesetogodišnjaka odrastao u poslovno mudrog četrdesetogodišnjaka, filmaša, producenta i glumca, koji sasvim dobro i sam sebi kroji poslove. Osim što je prenatrpan glumačkim angažmanima i svugdje ga ima: na premijerama, dodjelama nagrada i u nekoliko uspješnih filmova godišnje, on se pored toga svega uspjeva brinuti i o svojoj producentskoj karijeri.

Čini se da je stabilan obiteljski život u, od Amerike ipak malo ležernijoj Francuskoj, dvoje slađušne dječice i lijepa supruga pogodovao i njegovom razvoju i rastu. Pa je sad toliko uravnotežen da promućurno kupuje prava na ekranizaciju knjige 'Shantaram: A Novel' Gregoryja Davida Robertsa, koja još nije niti izdata. Verojatno znate kako ponekad mogu biti opaki ratovi između raznih studija oko kupnje prava na ekranizaciju neke knjige. Najčešće se u tim situacijama radi o bestsellerima, a ovdje je riječ o knjizi od koje još nitko niti primjerka nije kupio.

Kakva li je to bijesna priča privukla Deppa? Njegov se financijski udio u filmu kreće od 1 milijuna do 2 milijuna $, osim produkcije angažirati će se i kao narator priče, mladi Australac koji koji je pobjegao iz zatvora i otišao za novim životom među indijske slamove, a zatim i u Afganistan boriti se protiv Rusa. No, sve to tek nakon što završi snimanje Tim Burtonove 'Tvornice čokolade', drugog dijela uspješne avanture 'Pirati s Kariba' i adaptaciju Hunter S. Thompsonovih (lud, lud, lud!)'The Rum Diaries' koje režira Benicio Del Toro, što je ujedno njegov dugometražni redateljski debut.  

Komentari

Nema komentara.