Sirove strasti uzvraćaju udarac - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sirove strasti uzvraćaju udarac

Sirove strasti uzvraćaju udarac

Zakuhava se nastavak vrućih 'Sirovih strasti' iz '92. Sharon Stone prisutna, hot, sexy&fatalna, a tko će biti njen muški plijen? Redatelj?

10.09.2004 0 komentara

Sirove strasti uzvraćaju udarac

Jedna se muška mušica već zalijepila u mrežu 'Sirovih strasti 2'. The Hollywood Reporter piše da Michael Caton-Jones pregovara s producentima oko pozicije u redateljskoj stolici. Pregovori su ključna riječ kada pričamo o ovom projektu, jer da se isti ti producenti nisu nagodili sa Sharon Stone uko njene uloge, čekala bi ih sudska parnica.
 
Naime, snimanje je prvotno bilo zakazano za 2000. godinu, ali je onda odgođeno zbog problema oko financiranja. Tada je Sharon zaprijetila tužbom jer se 'odugovlači s projektom', zbog čega je ona bila primorana odbiti brojne uloge. Onda su producenti izvukli novčanik i ponudili joj fini honorar za pojavljivanje u nastavku, a ona je povukla tužbu i problem riješen. 
 
Još jedan problem zbog kojeg se uporno otkazivao početak snimanja bila je nemogućnost pronalaženja glavnog muškog glumca koji bi naslijedio Michaela Douglasa, obzirom da je on malo khe-khe, ovaj, prestar. Pa su potražili nekog puuuuno mlađeg i otkvačenijeg. Pronašli su Ashtona Kutchera koji je već upućen u rad sa starijim glumicama – već je neko vrijeme u vezi s Demi Moore, a šuška se da se najesen planiraju i vjenčati. Ashton bi, ako prihvati ulogu, trebao odglumiti mladog liječnika kojega zavodi manipulativna Catherine Tramell, novinarka optužena za serijska ubojstva.
Komentari

Nema komentara.