Pridruženi članovi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Pridruženi članovi

Pridruženi članovi

Za šareni su koktel sebe mrvičak dali Sir Ian McKellen, Alfred Molina, Charlotte Rampling, Amanda Peet i Tim Meadows. Svi odreda u novim projektima :)

m.n. 20.04.2005 0 komentara

Pridruženi članovi

Iako smo se neko vrijeme ignorantski postavljali prema brojnim castovima, kapljice se skupile u bujicu, pa im popustismo. Predstavljamo vam tako koktel od religijskog blockbustera, seksi nastavak, red Marsovaca i komediju, sve odreda naslove o kojima smo vam već pisali.

Prva je na popisu ekranizacija 'Da Vincijevog koda', koja u rukama Rona Howarda sve više i više dobiva formu. I dok vam je već otprije znano da će oko koda prčkati Tom Hanks glavom i bradom, a slatka Audrey Tatou biti kriptograf, najsvježije su novice da će mrvu sa slavnog Da Vincijevog stola dobiti i Ian McKellen te Alfred Molina. Pompozni će britanski Sir i u filmu glumiti titulaša, Sir Teabinga koji financira Langdona, dok će Molina ponijeti žezlo biskupa Arigarose. Film nas u kinima čeka sljedećeg ljeta.

Nastavku najslavnijih prekriženih noga na svijetu ( iliti 'Basic Instinct 2: Risk Addiction'), osim glavne akterice i psihologa nedostajali su još i psihijatrica i detektiv, pa su tako Stoneova i Morrisey dobili pojačanje. Budući da snimanje u Londonu počinje već ovaj tjedan, pomoći će Charlotte Rampling i David Thewlis, ona kao iskusna psihijatrica, a Thewlis kao ruka zakona.

Otkad smo vam pisali o filmu 'Martian Child' promijenilo se nekoliko stvari. Prva je da će se režije umjesto Nicka Cassavetesa primiti Menno Meyjes ('Max'), a druga da su se Johnu Cusacku, koji u filmu glumi oca čudnjikavom dječačiću, pridružile Amanda Peet i njegova sestra Joan Cusack. Peetova će odglumiti najbolju frendicu Cusackove pokojne žene, dok će mu Joan i u filmu biti sestra.

Za kraj ove casting tirade ostavismo nadopunu za komediju Benchwarmers, koja bitno podsjeća na filmove frat pack tradicije. Glavni protagonisti cijele priče su Rob Schneider, David Spade, Jon Heder i Jon Lovitz, oni su apsolutno nesposobni za sport, a da bi konačno zatvorili krug i krenuli na snimanje čekali su Tima Meadowsa. Navedeni je gospon apsolutno idealan za geeky projekte, budući da je i sam svoj zanat pekao u Saturday Night Liveu.
Komentari

Nema komentara.