Mačke vole grebati - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Mačke vole grebati

Mačke vole grebati

Halle Berry i Sharon Stone su se u 'Catwomanu' šutale, šamarale i grebale, ali na premijeri filma u Los Angelesu pokazale su samo svoje 'uzorno vladanje'.

23.07.2004 0 komentara

Mačke vole grebati

Premijera 'Catwoman', priče o novoj holivudskoj superjunakinji, privukla je brojne obožavatelje i novinare muškoga roda. Svi oni su se lako usuglasili da radnja filma ne nudi ništa spektakularno ili invetivno, ali tko bi odolio glavnim glumicama koje su obje svojevremeno nosile titulu 'najseksi komada u Hollywoodu'.

Halle Berry se na premijeri pojavila u šarenoj haljini Roberta Cavallija s novom frizurom – dugom kovrčavom kosom. Za takvu promjenu zaslužni su umeci, a Halle kaže kako je 'nakon 12 godina kratke kose vrijeme je da ju malo pustim i da se osjećam dobro s njom.'

Ne kaže se uzalud da žene svaku promjenu u privatnom životu 'obilježe' novom frizurom. Halle je podnijela zahtjev za rastavom braka s pjevačem Ericom Benetom i to nakon što se godinama šuškalo da ju vara i da je ovisan o seksu. Sada su se pojavile nove glasine da glumica želi nakon rastave posvojiti dijete, a ona ih je samo kratko komentirala: 'Možda ću roditi svoje prije svega toga'.

Sharon Stone u novom RS-u

Dok je Hallle uglavnom odgovarala na pitanja o privatnom životu, Sharon Stone je pametno promovirala novi film – nastavak 'Sirovih Strasti' koji planira snimiti ove godine. Pisali smo o peripetijama vezanim uz njezin angažman u tom filmu, a čini se da su sada one nestale kao rukom odnešene.

Naime, Sharon je već producentima predala popis glumaca s kojima joj ne bi bilo teško snimati vruće scene, a navodno su svi kandidati s liste dosta mlađi od nje. Diva hoće sve i hoće to odmah, a naročito u ovom trenutku jer radi se o njenom povratku na velika platna. A taj film tek treba dobro izrežirati. Što Sharon ne bi trebalo predstavljati veći problem.

Prvi koraci već su napravljeni, oporavila se od moždanog udara od prije dvije godine, vratila u formu (vidi fotke iz novog Rolling Stonea) novine su se raspisale, prašina se podigla i voila... Sharon je opet u centru pažnje. Još samo da padne i koja dobro odglumljena ulogica...

Želite li i vi komadić 'insajderskog kolača' kliknite ovdje i pogledajte video-intervjue s glumačkim parom iz filma - Halle Berry i Benjaminom Brattom.

Komentari

Nema komentara.