Zlatna mreža čovjeka-pauka - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zlatna mreža čovjeka-pauka

Zlatna mreža čovjeka-pauka

Sve čega se primi mladi Tobey Maguire pretvara se u hrpu para! On je živi dokaz da za poslovni uspjeh nije nužno skupo obrazovanje - napustio je školu u prvom srednje. 

15.07.2004 0 komentara

Zlatna mreža čovjeka-pauka

'Spiderman 2' tek je počeo rušiti rekorde gledanosti i profitabilnosti, a Tobey Maguire već razbija glavu novim projektima. Pažnju mu je privukao roman 'Everything Changes' Jonathana Troppera kojega će producirati za Columbia Pictures.

Glavni lik Tropperove knjige je Zach, mladić u ranim dvadesetima koji se sprema oženiti djevojkom svojih snova. No, razmišljajući o braku, zapadne u krizu identiteta koja ga sve više počinje opterećivati. Tijekom tog bolnog procesa priznaje si da potiskuje svoje osjećaje prema ženi nedavno preminulog najboljeg prijatelja, no tu nije kraj emotivnoj zbrci. Nenadano se u Zachov život vraća njegov otuđeni, ležerni otac čiji je glavna životna preokupacija jurnjava za suknjama.

Producentski posao nije novost ovom svestranom 29-godišnjem glumcu. Dosada je taj odgovorni posao odradio na ovogodišnjem konkurentu za Oscara, drami 'Utrka života'. Prvi film kojega je producirao bio je Spike Leejev '25. sat', a trenutno, osim 'Everything Changes', ima u planu još tri producentska posla pod okriljem Warner Brosa.

Tako mlad, tako uspješan, ne pije, ne drogira se, ne jede meso, zgrće pare, a kako tek skače po zgradama u onijem 'Spajdermenu'...

Komentari

Nema komentara.