Ne daj se godinama, Sharon! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ne daj se godinama, Sharon!

Ne daj se godinama, Sharon!

Sharon Stone je shvatila da joj je isplativije reprizirati svoju ulogu u nastavku 'Sirovih strasti' nego se s producentima mjesecima povlačiti po sudu i iznosit svoje 'prljavo rublje'.

12.07.2004 0 komentara

Ne daj se godinama, Sharon!

Glumica je povukla sudsku tužbu kojom je od producenata nastavka 'Sirovih strasti' zahtijevala 19 milijuna dolara zbog propalog projekta. Naime, zbog odugovlačenja s početkom snimanja nastavka bila je primorana odbiti neke uloge pa je smatrala da ima pravo na financijsku naknadu zbog toga. Primirila se kada su joj ponudili sigurnu plaćicu za pojavljivanje u filmu.   

Nastavak velikog hita iz 1992. godine neće uposliti i drugu zvijezdu filma - Michaela Douglasa, što je 46-godišnja glumica prokomentirala: 'Ipak bi trebao biti i netko mlađi u filmu.'

Godine joj, očito, ne smetaju kad se radi o njenom tijelu. Naime, postoji mogućnost da se ova seksi-teta ponovo pojavi gola u nastavku. 'Mislim, ono, netko hoće platiti 12 dolara (cijena kino ulaznice) da me vidi golu? Mislim, ono, to je valjda okej,' lijepo se izrazila jedna od najinteligentnijih holivudskih glumica. Mislim, ono, kao, da.

Sviđa joj se i scenarij. Navodno je 'izvrstan', a priča se ponovo vrti oko Catherine Tramell, manipulativne spisateljice koja se našla pod istragom za ubojstvo. Bila je i pod likom Michaela Douglasa, a svakako i na njemu:)

Većina muške publike 'Sirovih strasti' s nostalgijom se prisjeća poznate scene u kojoj Sharon pred policijskim istražiteljima prekriži noge pa svima postane jasno da ispod kratke suknje ne nosi gaćice. Ta je scena u istraživanju britanskog Channela Four uvrštena među pet najseksipilnijih trenutaka filmske povijesti, a mi smo 'Sirove strasti' uvrstili među filmove s najrealističnijim scenama seksa

Komentari

Nema komentara.