Novca nikad dosta - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Novca nikad dosta

Novca nikad dosta

Al Pacino, Matthew McConaughey i Rene Russo zajedničkim će se snagama grebati za još malo dolara u novom filmu redatelja D.J. Carusoa.

28.06.2004 0 komentara

Novca nikad dosta

Iako se radnja 'Two for the Money' vrti oko novca, film će biti snimljen s osrednjim budžetom od 20 miljuna dolara. To znači da glavni glumci neće dobiti enormno izdašne honorare, pa ni od njihovih izvedbi ne treba očekivati ništa spektakularno. Ipak, teško de će i obilje novca uspjeti napraviti hit od filma koji je zapravo ušminkana B-produkcija. 

Matthew McConaughey će glumiti zvijezdu sveučilišne ragbi lige kojemu se smiješi amgažman u jednom od najvećih klubova. Ipak, njegovi zvjezdani snovi se rasprše kada tijekom jedne utakmice ozlijedi koljeno. Svi dotadašnji životni planovi u tom trenutku postaju mu neostvarivi i prisiljen je posvetiti se nekoj drugoj profesiji. Zahvaljujući liku kojega glumi Al Pacino, uplete se u sportsko klađenje koje je u SAD-u ilegalno. Pacino koordinira jednom od najuspješnijih i najvećih tajnih  kladionica u državi, a bivši sportaš ubrzo postaje njegov omiljeni štićenik. Rene Russo će glumiti Pacinovu suprugu.

Snimanje počinje već u kolovozu i to u Vancouveru, a novi radni zadaci dobro će doći većini ekipe koju je film okupio. Naime, Carusov posljednji film bio je triler 'U tuđoj koži' kojega je snimio prošle godine. Tada se i Pacino posljednji put pojavio na ekranu ulogom u mini-seriji 'Angels in America' za koju je nagrađen ovogodišnjim Zlatnim globusom. Rene Russo je besposlena još od 2002. i neuspješne komedijice 'Big Trouble', a McConaughey jedini radi punom parom. Jest da u svom opusu uglavnom ima filmove koji se posuđuju kad u videoteci nema ništa boljeg, ali eto... 

Komentari

Nema komentara.